Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A gle mace u bijeloj jakni...ona nešto da počisti...ccc
jebala ti ona mater, sposobnija je od tebe sigurno
Mrš...
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Cistite kad ste budale, ja bih ove sve sto su pohapseni bili pravo u opstinu, pa nek ciste sta su uradili. Kasnije macak u ruke i kreci, da te se nauci pameti kad te kuci nisu naucili!
Pohapseni su nasi heroji koji su spalili ovo zlo! Da je u Vladi SBB sigurno narod ne bi dosao na ovu granu!
Maliprinc Odmah u kancelariju SBB, nemoj biti bolan tako ofiran i glup!
Varvari,sta vam je kriva opcina bez koje nezamisliv zivot bilo koga....
imbecilu
Općina Centar je uvijek imala najljepše uposlenice !
Kurac plata sjedit samo hahahahahaha
kadrovici na radnoj akciji..............
Šta će goveda mutava? Prvo popale, pa kad na kraju moraju platiti štetu koju su sebi napravili-onda im svatko kriv. Policija je sakata ili je instruirana da ne radi ništa. Muslimansko proljeće u pokušaju!
Ajde sad da vidimo one koje sjede za šalterima žvaću žvake, budu drske i ispijaju kafice kako će raditi i tačnije gdje? Možda se i one trznu nakon ovog i shvate da su tu da bi RADILE ;)
Nemojte ljudi opštine, to treba direktno ljudima, dokumenti i komunalije..al najbliza bila pa pali. zalosno je ovo, a niko ne spominje. briiga Bakira sto neko dijete nece rodni list imat, on se za predsjednistvo uprpio.
Ovo je stvarno zalosno, ocito vecina ne zna za sta je općina sve potreba. Nisu svejesni koliko ce sada posljedice da se osjete po gradjane. Ako niste znali ovdje rade i obicni ljudi, koji samo na posten nacin pokusavaju da zarade platu i prehrane porodicu. Kako ce i znati kada im je samo unistavanje i demoliranju u glavi. Sramota!
pusti demagogiju, mnogi u općini samo sisaju državnu sisu, ispijaju kafu po vazdan, čast izuzetcima. sad ti pogleda nick pa se sjeti da si kmer i da je glupo s takvima konverzitati
Napokon nesto rade,dosta ispijanja kafa mamu vam!
sta uradise debili, nek vas je sram i stid !
nek je sram tebe, pretpostavljam da si i ti jedan koji živi od državne sise i koji ispija kafe povazdan