Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Evo ovima "majoriziranima" sa platurinama od 1500 KM je TEŽE nego rudnicima 800 metara pod zemljom. Dajte ovu sirotinju nagradite platama kao u Aluminiju, ajde šta fali, nek rudar kopa za 150 KM, šta će mu više! Ha ja!
Bošnjaci su u BiH većinski narod i najveći potrošači. Ako Hrvati rade protiv BiH i Bošnjaka, što jeste slučaj, onda gube potrošače. Logično - za opstanak Hrvata i "hrvatskih" preduzeća treba biti dobar s Bošnjacima. Nema potrebe da to nije tako. Poštujmo se i biće bolje svima.
Licemjerstvo Hrvata...
E na ovom clanku se vidi prava slika bosnjaka tuga jad i čemer sole pamet svima a postadose najgori fasisti sto je mozda i razumljivo jer svaka nacija kroz to mora proci. Ovo je prava slika bih i dokaz da ovdje nikad nece biti mira
što imaju štrajkati, poštu ne nose ionako, mrsko im je. Da bar žuti ostave..
UZP-ovci nespominju topli obrok od 350 KM + radno vrijeme+ beneficije! A sto ne kazu da u fasistickoj posti rade 99% rvata! A da drugi gradjani nemaju priliku da se zaposle. Izdaci su toliko ogromni da se i ovaj uzp tkz posta nemoze vise drzat! Vrijeme je da se BH posti vrati imanje i da uzp direktore i administraciju vrate u Zagreb
@Bosanski Brod 100% još će morati početi zapošljavati srbe i bošnjake...
opet je tu komsic nesto kriv... i ovi primaju preko tisuce i vise godinama a sad zagustilo pa je help help aktualno ... sad ce pozvati i jerku premijerku i fadila njenog fana..
pa čitav svijet prelazi na elektronsko poslovanje i internet, budi sretan što ikako to radiš što radiš jer za 10 godina tvoj posao će zamjeniti čip
Ima li ista kod ovih shkucija da se ne zove rvacki? Nevermind, nema slika treba, fotografi dobili instrukcije da ne slikaju zene jer moji istiniti komentari smetaju psihi feministickih klix administratorica. Dzabe je,pokrenuta je lavina koja ce povecati broj baba lezbejki i pedera. Muski trebaju znati koje zene vrijede.
covic i hdz ce vas spasit ali u k..cu
ja aplicirao za postara u sarajevu, pitam jednog postara kako stvari stoje tu ? imas li koga kaze? k'o da sam aplicirao za poziciju direktora ili sta vec a ne hebenog postara. Da je srece bilo bi tih poslova na svakom koraku kao sto je to slucaj u Germaniji. Ovdje mozes kopat ,rintat po gradjevini prekovremeno za minimalac i konobarisat. ZAKLJUCAK - MA SAMO VANI ICI,STO PRIJE !!!
ja aplicirao za postara u sarajevu, imas li koga kaze? :D hjaahhahahah SAMO VANI ICI.
kad sam bio u germaniji u posjeti rodbini, i kada sam uporedio ovu BH, tacno vidis koliko je ovo zaostalo za svijetom. Da stigne svijet ove mladje generacije moraju dobro guzicu oznojiti da izgrade ovo sve i dignu na noge. Prodjose zivoti generacija ,nece pametna omladina da radi prekovremeno za minimalac, ODE VANI !!! I TREBA TAKO !!!! neka im patriote prave drustvo i drzu drzavu. Sve korumpirano od gradjana do politicara.
Mali testovi samostalnosti pokazuju svu nemoć subjekata pod ekskluzivnom kontrolom separatustickih struktura. Jasna poruka svim entuzijastama nekih otcjepljenja i samostalnih jedinica. Nade su lažne, Zg i Bg drve svoje unutrašnje probleme. Nema pomoći do pomoći iz Sarajeva. Samo zajedno. Bolje biti dio sarajevske kase, nego se nadati zagrebačkoj ili beogradskoj.
Uhljebi naši lijepi.