Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima plate na godišnjem pročitaj zakon o radu ti što šalješ u p. m. nekoga sto želi da radi a nije neradnik i lezihl***vić .
Pre 100 godina je zapoceo prvi svjetski rat. Nacionalisam sa obsjenutom vojnom silom, imperijalnim ceznjom i profiterima bombi u vojnoj industriji se sirio svijetom. Ovaj bunt , koji se sada vodi se siri Balkanom. Ako se zaustavi, tko ce od njega imati koristi? Vojna industrija, ceznja za raskid entiteta ili svijest covjeka da se nalaze svi u istom brodu, koji ne smije da tone sve dublje i dublje.
ma šta će raditi, pa lijepo im "građani" pokazaše da im oni i njihove usluge nisu potrebni, neka ih kod kuće...
u federaciji bi mogao izbiti gradjanski rat izmedju onih koji rade i koji ce stititi svoja radna mjesta i onih koji nerade i hoce na njihova radna mjesta.....ovo je sasvim moguce...
Ne bi bio prvi put da se porokaju izmedju sebe...
http://www.preporod.com/index.php/component/k2/item/287-%C4%8Dija-je-ovo-revolucija.html
Pa ja...ni prije nisu radili ništa,a bilo plaćeno,sad isto ne rade ništa,ali nije jim plaćeno...nego jesu prijavili okupljanje MUP-u HNK/Ž...Pošaljite specijalce....Neradnička banda rodbinsko-partijska....pa još birokratska
Policija izuzima sve fotografije, snimke na internetu i snimke nadzornih kamera. Svi oni koji su uništavali, razbijali i palili bit će suđeni kao izvršioci terorističkog djela, a ne kaznenog. Takav su nalog izdali tužioci. Bit će tu robije i po 10, 15 godina. Pa vi opet palite i rušite za interese tajkuna i političara iz sjene.
Evo rezultata te "jogurt-revolucije"! Još više ljudi na ulici, bez plaće i sredstava za život. A revolucionari će valjda rodne listove, zemljišne izvatke i sve ostale dokumente štampati na ulici i dijeliti građanima!? Policija treba sve one palikuće i huškače pohapsiti, te svu ovu štetu namiriti prodajom njihovih kuća, stanova, ostalih nekretnina i auta. Nek idući put u kući svojoj pale i razbijaju.
neka neka, nek se malo zabrinu i ovi stranački dupelisci, ne brini se ti za njih, vrlo brzo će oni nazad na posao.. a šta ćemo sa ostalim velikim preduzećima koja su uništena i za koja niko nikada neće odgovarati .. za ljude kojima nemaju zdravstveno po 7 godina, koji nemaju plaće po 2 godine?
Stislo, nema plate....pu u pm svi!
zasto nema ove vijesti na kliksu???? http://www.kurir-info.rs/dodik-fond-natase-kandic-finansira-proteste-u-fbih-clanak-1226983
Dodik priča koješta, obmanjuje vas kao i ovi naši nas, upri prstom u glavu i zamisli se malo!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)