Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Traze bolje uslove za rad. A kad odes sa uputnicom i kartonom. Kazu ti samo dodji za mjesec dana na termin. Hahaha do tad ko ziv ko mrtav. Kad vec znate traziti bolje uslove za rad onda se pobrinite i za ovo sto sam naveo. Ne odbijajte narod na mjesec dana nego radite nesto osim sto sjedite samo po citav dan.
I građani hoće bolju zdravstvenu zaštitu za novac koji svaki mjesec uplaćuju za zdravstvo, samo ih niko ne pita da li su zadovoljni, nego već godinu dana ne mogu prići ni ambulantama ni bolnicama koje su uglavnom prazne
Tik Tak...
TIK TAK...
Molim vas dobri narode Bosne i Hercegovine, kada ovo sve prodje s covidom a proci ce aBd, kome god, ali kome god da se ukaze prilika neka ide i nek se ne okrece, ni za babom ni za materom ni za kim, onda kad odemo svi nek pocrkaju ublehe uhljebarske zatrebalo im za hljeba. Samo ic odavdje i ne okretat se, na drugi kontinent samo dalje od ovog kontaminiranog podrucja.
Dace El Bake zlatne kasike za menzu.
Tik Tak...
Obratite se Turkovicki ili Bakiru mozda vam pomognu
Tik Tak...