Komentari (252)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa nije ništa slagala :D
Nije fazon trebali su i njih troje cekati u redu!:)))))))) Momci sa telefonom ne zaebaite.
a sta bi bilo da sam ja doso na salter kupiti kartu i reko njoj, daj meni dvije, mom bratu dvije i mom kolegi dvije, dakle daj mi 6 karata??? svu ovu bagru sto se bahate, a obicni su hebeni salterski radnici koji su dobili posao preko pi*ke, veze, babe, boga oca... sve redom treba snimati i slati snimke u javnost jer takve se na drugi nacin ne moze nauciti kulturi. umjesto da kad je dosla uzela sebi karte kolko ih je uopste htjela uzeti, stavila ih u dzep, i rekla jasno "nema karata" kad ih nestane, ona se raspravlja kako je ona sebi preca od nekoga ko je isfrusatriran cekajuci u redu. nije cak trebala biti ni prijazna, samo da je bila malkice distancirana i jasna, momak bi se okrenuo i otiso dalje. snimajte sve redom majku im namjestenicku!!! momcino svaka cast ko i onom u tramvaju!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
pa sta je problem jel to ona ne smije sebi kupit karte ?? nije uzela 100, uzela je kolko i smije uzeti....dvije karte, ne vidim u cemu je problem ??
Ne postoji rezervacija karata, jel treba da se podcrta ili sta?Karte je trebala platiti i to dvije, a ona jasno kaze da je karte ''OSTAVILA'', za kupljenu kartu se dobije racun.Ona je mogla kupiti 2 karte samo za sebe, kolegice, kolege, braca, sestre i rodjaci u red u Ferhadiji, u Zenici i kupovat.Jel sad ti jasno?
ma jarane gori ste meni vi koji u redu cekate po 24 sata....i ja da sam na njenom mjestu, pokupio bi licne karte od uze i sire familije i pokupovao karte sa "izdatim" racunom....samo zbog vas.....sto ne snimate tapkarose tako kad kupuju(ne mislim da si ti snimao samo da se zna nego opcenito govorim) ne smijete, muda mala, nego radnicu nasli jebavat, ja bi vam jos i policiju poslao :) lp :**
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Standard
I ja bih isto uradio kao ona,ako vec ima pravo na te karte,normalno da ce ih uzeti :)
Lijepi Goli otok (al' za poštene, jer je bagre toliko u ovoj našoj zemlji da bi otok za njih morao biti veličine Grenlanda).
Jebala vas utakmica, uhvatite se posla, lijencine!
Neka kupi karte ali nema pravo reci da je ona preča od nekog. Gade mi se ti isfrustrirani šalterski službenici. Fuj!
Jeste mi se popeli na qrac sa tim snimanjima, nece covjek moci vise ulicom proci od ovih sto ganjaju senzacije...
brate uzela ona sebi prije platila i caoo :D
Ja sam bio tu kad se sve izdešavalo! Naime, nije problem u ženi, klix.ba je malo pomiješao lončiće.. PROBLEM JE U TOME ŠTO JE U ILIJAŠ DOŠLO DOSTA VIŠE KARATA A NAVIJAČIMA JE PRODANO SAMO 25 odnosno, dosta manje kad uzmemo u obzir tu gospođu koja je uzela sebi dio karti! I naravno, profesionalizam poslovanja te gospođe je ravan nuli! Najmanje je žena kriva, ali ljudi su bili iznervirani jer je taj neki šef iz centrotransa prebrojao 26 karti (za 13 osoba) i rekao da proda nama koji smo stajali u redu a ne da uzme sebi jer su oni sebi već ranije odvojili karte!
pisam ih s tresnje
HAHAHAH joj carice
jesu glupi ovi sto su je snimili , ima pravo zena da kupi , sta je ona trebala otic na drugo prodajno mjesto i cekat u redu , ja idiota snimljeni ste mrs seljacino :D
pametna !!
Ja bi za kartu kreno i Vitalija Klička jarane !! Al kad dobiju karte djeca i rodjaci od ovih uposlenika ,,, :D sta da im uradi covjek ?! :P
A gledaj nje ona ce ici na utakmicu,da je pitas ko igra protiv BiH ne bi znala odgovoriti.
da je pitaš s kim igra slovačka ne bi znala odgovoriti hahaha :D
...bogami, ovo je za sjednice savjeta bezbjednosti...i to hitne...