Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko kaze da smo lijeni. evo, sad ce fata cim isteferici ibrik kahvice donijeti lopatu. fato, faatooo, cujes me ba. ma nemoras zurit s tom lopatom, samo sam se salio. samo ti popi kahvicu na tanane, ima se ba kad.
fato, ponezder tu lopatu s tavana.
evo ja odo kopat kanal da nas izvucem iz krize.
ljudi ajmo nesto raditi.
sa ovim nasim periguzima uvijek neki cirkus, haha sta traze i od koga traze. ako pitaju Dodika recimo ili Covica i vise od pola drugih politicara koji vode ovu drzavu dobice kratkoi jasno,....KURCINU.
zasto nisu krali u ratu kao ostali borci?sad bi imali
@SA Tacno je da treba izaci i ne skrivati se, ali ne mogu podrzati nekoga ko trazi samo svoja prava i misli da ce mu biti bolje. Ti isti su birali ovu vlast vec godinama i to javno priznaju\"emisija Pošteno\" .Dakle rjesenje nije daj meni nego da uredimo da bude dobro svima. P.S. I nisu samo oni borci i ja sam bio pa sta sad , nikada nista od drzave nisam trazio zbog toga ,samo trazim da se lopovi skinu sa vlasti zarad dobrobiti svih nas a ne naustrb nekoga. I nasa djeca trebaju ovde graditi buducnost, a kako kad svako trazi samo sebi. Povali vola radi kile mesa
Nek idu na Alijin mezar. On im je obecao zlatne kasike. BIH4EVER!
Čitam ove komentare i prosto ne mogu vjerovati da je toliko praznih i isfustriranih ljudskih glava, ali sta je tu je..Traze sebi..naravno da su izasli da se bore za sebe...malo sto su cuvali ovo jada od drzave i omogucili i meni i svima vama koji pametujete da uopce egzistirate kako tako na ovim prostorima..jos treba da traze i za druge...ovo je bila idealna prilika da izadju svi...da se svi bore..ali to se nikada nece desiti..jer smo mi narod 0-tog karaktera...biramo ljude koje ce nas dovesti na rubu egzistencije i pametujemo ovako sakriveni iza monitora...jedno je poznato masa moze promjeniti sve...a skriveni iza monitora necemo promjeniti nista...a oni ce i dalje puniti djepove i gurati državu tamo gdje vec jeste ali samo sve dublje i dublje u PROPAST!
@HELLA Potpisujem sve sto si rekla, to je prava borba za ljudska prava a ne za svoj djep.
Ja boraca, valjda za ljudska prava. Traze oni svojih 10% a za ostatak drzave nije vazno, nek svi propadnu ali oni moraju imati svojih obecanih 10%. Samo daj meniiiiiiiiiiiiiiiiii, meni pare najvise trebaju. Podrzao bi ih da su izasli i rekli dosta vise kradje smjena vlasti pa da svima bude dobro ali ne i oni kao i svi do sada , osim pokreta dosta, traze samo daj,daj, meniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii daj...
Ako je Ovo Bosnu odbranilo onda su Srbi stvarno loši vojnici. Udri pendreče!!!
ja mislim da bi trebali potporu navijacki skupina iz sarajeva neka bar urade nes korisno.....
Neka ih pola vrate ratna priznanja i ljljiane kao što su Branković i slični podrumaši pa im se neće morati smanjivati naknade, a u ostalom ZA KOGA SU GLASALI ? ? eto im ga sad :)
Samo naprijed LJILJANI nije vas bilo strah u ratu sigurno nije ni u miru samo naprijed a politicari SLJAM ovog drustva