Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Rahmet im duši. Velika tragedija...
Rahmet im dusi, a vi novinari nemate nimalo empatije prema zrtvama i njihovim porodicama. Cijeli clanak samo o dvije osobe iako su cetiri poginule. Druge dvije nisu bile vazne da biste trosili rijeci na njih?
Zasto put nije imaodgovarajuci branik dio puta na slici izgleda kao put u rudnik,usta se sve ulaze novac nemogu na tim opasnim krivinama staviti zastitu,tuga...
Inna Lillahi ve inna ilejhi radziun.
Tuga :( nikad se ne ponovilo....
Prestrasno.Ceste su nam lose.Zao mi je sto su poginule ove predivne zene.Iskreno saucesce njihovim porodicama.
;-(
tuga brate mili ...velika tuga...RIP
Rahmet im lijepi od dragog Allaha DŽ.Š, da ih uvede u prelijepi dženet,da se nikada i nigdje nikom ne dogodi nešto slično,prevelika je tuga,previše je sve ovo bolno,da dragi Allah DŽ.Š podari puno snage i sabura njihovim porodicama,familiji,prijateljima i svima onima kojima će sve one neizmjerno nedostajati.
Ovo je velika tuga i zalost. Rahmet porodicama zelim....😥😥😥
Vi novinari uopšte nemate razumjevanja ni prema porodicama poginulih zbog razni članaka, niti poštovanja prema samim žrtvama ove saobraćajne nesrece. Jedva doćekate da pišete 😔😔
lahka im ova teška zemlja bosanska, porodicama sabur i svako dobro tačka amin
zemlja po mjeri čovjeka. što više niko ne izmjeri te ograde. slijedeći put si ti ili on ili ja sa djecom u autu na ovom ili sličnom mjestu.
Laka im zemlja. Opet je dokazana ona rečenica, svi te hvale i ljube kad umreš.
Malo je reci tuga...Neka vam je mir i rahmet dusi...porodicama i prijateljima saucesce...