Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Divno❤Majke uvijek zaslužuju najbolje,a ovakav vid podrške će im itekako značiti.
Porodilje sa podrucja Opcine Centar su sretne porodilje.Mi na drugim opcinama nemamo ovakve podrske,nazalost
Malisani su nasa buducnost i moramo od prvog dana misliti na njih.Ovo je super projekat
Svaka cast kada je Opcina Centar u mogucnosti da izdvoji i sredstva za ovakve namjene.Jako plemenito i humano
Novopecenim roditeljima cestitke.Ovo je samo jos jedan od dokaza da Opcina Centar stoji crvsto iza svakog svog,pa i najmladeg stanovnika
Lijepa je ovo gesta i jedan od vaznijih projekata za sve porodice,roditelje,malisane.Znam da je beba novost,istrazivanje,tako da je novac prijeko potreban i neophodan za sve djecije potrebe
Porodilje i njihove bebice zasluzuju tu pomoc.U tom periodu vam svaka marka dode dobro.
Malisanima je svaka pomoc u toj dobi dobrodosla,roditeljima itekako znace ovi novci.Ovo je super projekat i drago mi je sto ne pravi razliku niti izmedu djece,niti roditelja,niti potreba.
Jako je lijepo vidjeti da se ovakve pomoci isplacuju mladim roditeljima,onima sa dvoje,troje,pa i vise djece,a sve to bez gledanja na socijalni status,na potrebe.Sva djeca su nam ista.
Drago mi je da roditelji uzivaju ovakvu podrsku,da neko misli na ovu populaciju i da se iz godine u godinu nastavlja sa ovom praksom.
Pozitivno da ova lokalna zajednica redovno provodi projekat finansijske podrske porodiljama i da ce se ovim bar malo olaksati opremanje novorodjencadi.
Veoma vazan vid pomoci za roditelje,drago mi je da je jednokratna novcana pomoc tradicija u Opcini Centar.
Pravi primjer podrske natalitetu koji ce nadam se dodatno ohrabriti mlade parove da se ostvare kao roditelji.
Bas divno da Opcina Centar redovno izdvaja sredstva za ovu namjenu,roditeljima ce ova podrska sigurno mnogo znaciti.
U ovogodišnjem budžetu Općine Centar za jednokratne novčane pomoći porodiljama obezbijeđeno je 150.000 KM, lijepa suma za sve roditelje i njihovu novorodjencad se izdvaja, divne vijesti dolaze samo iz Opcine Centar.🔝🔝