Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.zenicablog.com/vlada-zdk-usvojila-rebalans-budzeta-omogucena-isplata-pomoci-budzetskim-korisnicima/?fbclid=IwAR2Ody2J_9nredW4iIBxIK8BwIBpZ0we48aINRm4Mq_3C4Wm8qWdcfVcCy4
ide uplata , bezveze spinuju i napaljuju raju.... sda botovi isshhh
Sutra je na dnevnom redu rebalans budzeta, koji ce biti usvojen. Odmah poslije Vlada moze donijeti Odluku o isplati. Ali hajmo malo pritiska praviti. Bas me zanima zasto prethodna vlast nije u Novembru recimo isplatila, sta su cekali?? Da ovima u zadnjoj sedmici godine daju vruc krompir u ruke!
Fudi je jos ostalo da oplacka kanton, i da lagano ide u zasluzenu penziju. Stalno se hvali kako je veliki ekonomist strucnjak, ali sta god je dotakao i unistio je. Kada je bio predsjednik Celika, najveci dug napravio u jednoj godini, cc 1,5 miliona KM. Evo od Zenice napravio grad slucaj. OKK Celik najavljivali u aba ligi, a oni se ugasili. Sad je na red dosao kanton, on i njegovi poltroni ce i to unistiti. Samo mi nisu jasni sve ove ostale stranke, zasto ga podrzavaju u svemu ovome.
Neda fudo para nikom
top! Izborni gubitnici prave na zor vlast i sad se oni krve između sebe!
Vlada pada, ako se to isplati!
Može samo past ako se ne isplati
samo skreni pare na porodilje i bolesnu djecu.