Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet neka Vam dođu sa hrvatskim i hvo zastavama a prije pet dana Vam vratili izbjeglice i htejli napraviti državni udar e moji levati Cović i Radonćić Vam mažu oći samo je trebalo Heleza ostaviti i SDP
EEEEEE cuj komadant bio ?!?? Nisi ti vidio komadanta IZDAJICE jedna!!!! samo su 3 ZAHTJEVA a ne to sve sto si nabrojao!!!!!!! treba dil sa cetama i ujama napraviti, gore su mi ove izdajice neg cete i uje sad, jbteeee dokle je ovo doslo :(
Novinar : - Vaša prva reakcija kad vas je vaš suprug predložio kao kandidata za precjedništvo ? Seka : - Radost i neopisiva sreća jer će se napokon saznati ko kod Izetbegovića piša stojeći.
Ma nek su vas podijeli na zelene i crvene poslije rata .. da ste hebali mater politici svima bi nam bolje bilo ... al ne, bili 3 godine zajedno na liniji a svadjaju se zbog politicara i stranaka ...nadrealno !
Nema svadje Care.Ovo su izdajice REPUBLIKE BiH!