Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nakon Covica, Incku otkazao i vozac...
Otkazao covjek koji nema poslanika u Ps BiH
Ne znam sto zovu ove nebitne likove, mogli su komotno i Zmaja od Sipova pozvat!:)
PIC treba da radi svoj posao u skladu sa Dejtonskim sporazumom, ali ga oni ne rade zajedno sa visokim predstavnikom. Višestruko je kršenje Dejtonskog sporazuma. Treba poništiti sporazum koji ne vrijedi i vratiti ustav RBiH, a zatim pohapsiti bandite, silovatelje, ubice i ostalu bagru koja se sada štiti neradom PIC-a.
Kakvim dejtonskim sporazumom kad je pronadjena samo jedna bijedna fotokopija na Palama..Treba vratiti jedinstvenu RBiH..
@zastoklixE Tačno!! Treba vratiti Ustav RBiH koja je država svih... To i kažem. Poništiti Dejtonski sporazum i Ustav koji su prekršenu od srpskih potpisnika. Svaki ugovor/sporazum koji se ne poštuje je nevažeći i odmah se poništava...
Ovu bjelo svjetsku bandu protjerati govnivom motkom iz Bosne u vukojebine iz kojih su sljegli u Sarajevo.
habsburg mislio da ih pozove i malo narezili....al kasno se sjetio kad su se volovi razgoropadili.....sad samo kandžija ili satara pomažu
Ovog austrijskog bandita treba otjerati s noge na nogu Ustaj Gavro pucaj iza ugla...
Doci cete vi svi i to podvijenog repa! Samo dok vas onaj americki kinez nazove.
@RepublikaBosna , 100%