Komentari (335)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koji idioti, cime se pametan stidi budala se ponosi!!!
I ja se slazem sa njima da Bog da zivio sto godina u cuzi
pa idite za njim u znak podrške
PRIKAŽI ODGOVORE (20)
Kako ih nije stid, ali bit ce pitani na drugom svijetu.
sa kakvim monstrumima smo mi okruženi
To su naša braća, komšije 🤣🤣🤣
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Najobičnija zaostala vukojebina, sa leglom čhetnika i GENOCID. Jedna zaostalaa selendraaa, jedno veće selo u bilo kojem gradu u BiH, tipa Visokog, Travnika, Lukavca, Živinica, Cazina ima veći broj stanovnika od cijelog bratunca. Znači jedno veće selo u okviru ovih gradova je veće, mnogoljudnije i razvijenihe i umno i materijalno. Bio sam u Bratuncu, nekoliko puta, kada bi mi dali cijlu zgradu novu i posao da biram, ne bih se ni osvrnuo. Ubice i Genocidaši zaostali.
Šta drugo očekivati od fašista? A hoće u Evropu ☹️
Bolesni divljaciiiii, pravoslavci iz BiH.....
Treba učiti od Izraelaca.Koja sudzenja ,praćenje sudzenja plakanje ,gledanje kako zločinci šetaju .Izraelci su zakon moj muslimanu.Daj kuća auta para .Dijaspora domaći i ostali svi ste vi svoje ubijene prodali. ........
Pita li se itko zasto bas u Bratuncu
a kad kazes genocidan narod k'o da im zdrav zub vadis. treba priznati - nisu svi, ima ih koji ne daju podrsku ovome ali kompletan taj sistem je genocidan. gledati, pamtiti, uciti, ne dozvoliti nikad vise. boriti se dobrom protiv zla. ili ce nas nestati.
izdali ste komsije, prijatelje, drugove, kolege, djecu u prosloj agresiji pa sad zivite stim divljaci.
Dok je ovakvih stvari , nema nama pomoci i normalnog zivota .....to je danasnja istina, to su zatucane licnosti ......to je to.
Ne zaboravite ponijeti tariguza jer ce vam trebati da brisete suze sa lica (guzice) 😂😂😂😂😂 ❤️🇧🇦❤️
DOKAZ DA SU SRBI BOLESNA NACIJA, CAS IZUZETCIMA MOZDA 7-8% NORMALNIH
Nešto vas je malo na skupu
Varvarski narod. GENOCIDAN NAROD. Samo držati oružije kući, a oni nek organiziju slavlja šta god hoće, al vi braćo moja koja živite s njima, držite kući oružije, neka ga.
I onda su otisli svojim kucama i pripremali se da sutradan idu na posao za platu od 300 KM i da sebi ustede ovaj mjesec da kupe vrecu brasna...
Skup glupana....
Dugo vam jos zivio i u cemezu krepo ako Bog da a vi ne doziviste da se on proseta po rs-u...