Komentari (258)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sabotiraju. Treba ih jednakopravno i konstitutivno poslati u zatvor.
@Zanovijetalo Ja radim na budzetu 1800 plata plus topli, ugovor na neodrededjeno, ne moze me niko istjerati, i zena abd, 4000 ukupno , idite perite guzice u njemacku hihihi
@Zanovijetalo Ovo će biti kao i sa respiratorima,..niti znaju niti hoće,..stajaće im i vakcine mjesecima,po kojekakvim podrumima.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Znate li kako ćete neprijatelja onesposobiti?Unesite mu nemir među vojsku.To nam sad političari rade,a mi smo im neprijatelji.Vidite li da u zadnje vrijeme potiču nacijonalnu mržnju,to im je instrument moći i opstanka na vlasti.Znaju da im gori pod nogama.Sad će sve ratne teme kopati i rušiti nam dostojanstvo.Ljudi volimo se jer smo svi od Boga.
Vakcina koja smrt znaci
Opet Komšić i naravno uzeti dom naroda!
Hebem vam mamu vam hebem, doce i 2022 samo polako, sto se krali i muljali krali ste i muljali
Do kad ce narod pisati ,sjediti,nista ne raditi,zaliti se HALLOOO PROBUDITE SE sve je u nasim rukama ustanimo konacno zaustavimo ovaj pokvareni sistem SVI NA ULICEE SVI SVI
Ministar se već dva mandata ne miješa u svoj posao. Da građani znaju ko "brine" o njihovom zdravlju u 21 vijeku..masovno bi po brdima brali i sušili trave za čajeva..
Samo se vi zaj..vajte s narodom, mogao bi neko i po labrnji dobiti. Dobro se saberite i skontajte s cim se igrate....
Zar je moguce da klix i za ovo nije optuzio Fadila?
KAD SAM NAPISAO DA RADIM U NJEMACKOJ U BOLNICI I NAPISAO DA SE NIKO OD KOLEGA NE MISLI VAKCINISAT PI CJENU OTKAZA ,ZASTO KLIX BRISE TAKVE KOMENTARE?????
@gooUser1589379777 Bolje ti je na budzetu kao ja 1800km plus topli zimovanje svicarsska njemacka 10 dana 4500km
Nemojte ljudi,bolje je da vakcinu prije primi Nijemac,Francuuz.......,mi dobrovoljno treba da primimo zadnji.Kakva korist ovo svijetu od BIH.
Truhlotine mrtve
Dabogda poumrli svi majku mrtvu politicku. sva tri naroda dabogda gorila
@gooUser1584291573 Smiri se cemu srdzba, ja sam smirenoscu dosao na budzet 1800km plus topli
Legitimni se bas trude da ne budu legitimni. Fadil I Jelka, svako na svoj nacin, unistava ovaj narod. Respiratori pogresni a dupli a sada vakcina nema. Ja vise nemam suza da placem!!!
Onaj Rus dosao kod Dodika i Covica da se uvezu Ruske vakcine! Dao bi im dobar % samo da uvale na BiH tržiste.. Nista od Ruskih Vakcina u BIH da znate! U Gradačcu proizvode Vakcine!
Jebali vi mater. Nema dana bez afera. Vi ste neprijatelj naroda kojeg treba izvuci na ulicu i kamenovati.
Hdz svaki put iznova pokazuje antidrzavnicko i antidrzavotvorno ponasanje.Fasizam,agresija uzp,kriminal,blokiranje drzavnih institucija i odluka koje moraju biti donesene u interesu svih gradjana BiH a redovno uzimaju platu i ostale novcane naknade iz drzavnog buzeta BiH.Licemjerno