Dolazi na studije u Mostaru
0
Unuk Kim Jong-ila dobio vizu za našu zemlju
Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pustite dijete na miru. kako vas nije stid i sram? treba vas RAK kazniti jer narusavate privatnost i objavljujete informacije maloljetnih osoba.
zanimljivo
Jeli istina da Mostar hoce da preimenuju u GRANADA kad inkvizicija 21. stoljeca zavrsi zapoceto, da Bosnjake baci na koljena.
e nek si nema gorih komunjara od bosnjaka..povedi i sestru tam_pon,mi volimo krvavo crveno i drugarice sto se karaju po partijskoj duznosti
Doš\'o unik fašiste kod svojih fašista u Bosni...
Bujrum momcino neka te do kraja svog zivota u Mostaru... i da bude sa srecom
Pa neće Obama ganjat vizu za našu zemlju , samo ovaki dupeglavci.Vidi ga samo, kome je ovo lijepo nek se vješa. vv
kinezi, mrs u japan
Dirne li ga ko ima dedo da nam posalje atomca, i pretvori BH. u Nagasaki..Pa vi sad pazite Mostarci, morate lika gotiviti do jaja..
poj.ebat ce nam ovaj malac sve trebe u mostaru...yeobo majku
Baš smo napredni! Mislim da trebamo služiti za primjer ostalim zemljama \"neodobrivačima viza i azila\" - ne diskriminiramo ni po osnovu čega, puni smo povjerenja, u ovu zemlju su svi dobrodošli! Mislim da će vanzemaljci posjetiti prvo nas. Vize smo uveli samo zato što je to \"in\", proces aplikacije i odobravanja je samo ceremonija dobrodošlice.
Ode mali chiung chung chanalulu barit MOstarke ma ja pametan nece ni on svasta .....
Viza nije bila upitna, malom je Zlaja kum.
trenutno je Bosna i Hercegovina tema na njemackim vijestima radi ovog decka
za koga li ce navijati? :-D
hamo, vidi mu glave
Moraće administracija fakulteta sad i paščetinu staviti na jelovnik u studentskoj menzi. Inače omiljeno jelo njegovog djeda tzv. Velikog vođe bio je gulaš od psećeg mesa(bez zezanja).