Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Volio bi da sam dobar mehanicar
wild wild west. samo nedostaje šerifa.
Stvarno mı se sve ovo vıse ı vıse gadı. I unıverzıtet ı rektor ı dekanı svo akademsko osoblje. Sve je ovo jedno velıko nısta
vrednija je clanska karta neke stranke izgleda od diplome danas
Evo jedan vic o birou..Pita covjek zenu na birou ima li kakvog posla,zena odgovara,ima,plata 2000KM,zdravstveno uplaceno,osiguran,koristenje auta troskove snosi poslodavac,regres,godisnji 2 mjeseca..Kaze covjek,Gospodo jel to vi mene Zahebavate,kaze Gospoda,Prvi si poceo :)
Priblizava se cifra od 100.000,ali dodatno na birou :) smijesno,tuzno i zalosno..
akademci, sretno, jedino se bojim da vas čekaju teža vremena nego prvi dan kada ste postali brucoši.
Od subote 6.127 diplomanata i magistranata Univerziteta u Sarajevu (UNSA) ce biti na birou za nezaposlene..
Mozda se izdvoje 1 ili 2 diplomanta koji imaju tetka,amidžu,dajdžu negdje pa stolica čeka ;)
Informiši se malo više jarane.. Ja sam diplomirao u mjesecu Julu i odmah sam bio na birou. Ne treba ti diploma da bi bio na birou, dovoljna je potvrda da si završio fakultet ;)