Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jarane, sta se ova gore javlja nepismena...
Stipendiju do sada nikad, niko nije mogao dobiti preko \"stele\". Stipendisti se biraju od strane poslanika Bundestaga, profesora sa jednog od tri berlinskih fakulteta, osobe iz organizacionog odbora Bundestaga kao jednog predstavnika Njemacke ambasade u BiH. Ukoliko odlicno govorite njemacki jezik, imate zavrsen fakultet, pokazujete interesovanje za BiH, Njemacku i Evropsku politicku scenu - velika je mogucnost da budete primljeni - bez stele!
ciji ce li babini sinovi dobiti ovu stipendiju. PU!!! G+OOOVNA JEDNA
mogli ste staviti malo vise detalja...nije dovoljni napisati samu u petak. evo: u petak 14. oktobra u 09:15 sati u prostorijama Univerziteta Sarajevo (Obala Kulina Bana 7/2), sala senata!
ja sam bila na ovim programu i svakome preporucujem!!!