BiH
0

Univerzitet u Tuzli raspisao konkurs za upis studenata

FENA
Univerzitet u Tuzli raspisao je natječaj za upis studenata u prvu godinu dodiplomskog studija u školskoj 2007/2008. godini.

Na Akademiju dramskih umjetnosti kao i na ostalih 12 fakulteta,(Edukacijsko-rehabilitacijski, Ekonomski fakultet, Fakultet elektrotehnike, Farmaceutski fakultet, Fakultet za tjelesni odgoj i sport, Filozofski, Strojarski, Medicinski, Pravni, Prirodno-matematički, Rudarsko-geološko-građevinski i na Tehnološki fakultet), ukupno je planiran upis 3 845 studenta. Od toga broja je 1.675 redovnih, 1.515 redovnih koji plaćaju i školarinu, te 655 studenata koji će izvanredno studirati.

Za upis studenata Univerzitet će osigurati dva upisna roka, a ukoliko se ne popuni broj slobodnih mjesta za upis u prvom upisnom roku, obavit će prijem prijava i izbor kandidata u drugom upisnom roku. Upis primljenih kandidata na svim fakultetima i Akademiji Univerziteta u Tuzli, u prvom upisnom roku trajat će od 9. do 14. srpnja, a u drugom od 4. do 8 rujna.

U prvom upisnom roku za fakultete Univerziteta u Tuzli podnošenje prijava vršit će se od 15. do 25. lipnja, kvalifikacijski ispit održat će se 2. srpnja u 10.00 sati. Privremena rang-lista kandidata bit će objavljena 4. srpnja, a konačna tri dana kasnije.

Za Akademiju dramskih umjetnosti u Tuzli podnošenje prijava vršit će se od 15. do 25. lipnja. Prvi dio prijemnog ispita obavit će se 2. srpnja u 10.00 sati, rad sa kandidatima koji su ušli u uži izbor obavit će se od 3. do 5. srpnja, dok će drugi dio prijemnog ispita biti obavljen 6. srpnja, kada će biti i objavljena lista primljenih kandidata.

Za Fakultet za tjelesni odgoj i sport u Tuzli, podnošenje prijava vršit će se također od 15. do 25. lipnja, prijemni ispit bit će obavljen 2. i 3. srpnja u 10.00 sati, a 4. srpnja bit će objavljena privremena, a tri dana kasnije i konačna rang-lista.