Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
svaka čast studentima na trudu i istrajnosti, nije baš lako završiti određene fakultete,ali nažalost ovo je vrijeme u kojem se fakulteti baš i ne cijene, prednost imaju šuškavci,mogu i strane valute
jesi li se nekad pitao kako to svi oni zavrse te kao kvazi neke fakultete?? upravo na osnovu tih suskavaca ili strane valute....
ključna riječ " određene fakultete "
Dobit' ce diplome za trud. Sta mislite da im date usput i posao za taj trud??
mislim da je svakako trebalo organizirati dodjelu diploma uz mogućnost prisustva roditelja i prijatelja. međutim ključni je problem da su te diplome bezvrijedne, a obezvrijedili su ih upravo oni koji su im i dali te diplome. danas na univerzitetu profesor se u većini slučajeva postaje političkim igrama i dodvoravanjima što za posljedicu ima pretvaranje univerziteta u kafanu. intelektualna snaga bosne više ne postoji jer ovi profesori biraju za asistente podoban kadar koji vrlo često ne zna ni osnove predmeta na kojem je angažiran. shodno i profesorima koji su ga birali. vrijedni i pametni diplomanti će uskoro postati izgubljena generacija jer neće se od prethodno navedenih lezihl***vića moći zaposliti na niti jednom rukovodećem mjestu gdje bi mogli napraviti napredak za društvo. stoga je propast države neminovna. ovi što sada vladaju će pokrasti budžet i evropske fondove a kad oni zatvore pipu, bijeda i čemer će ovdje doći na svoje.
i ipak se na kraju diplome dodjeljuju bez roditelja, jadni nasi rodjitelji...dekani su seljačine isto kao i onaj Ahmed Nurković, a mi studenti smo gori jer necemo da organizujemo proteste..
"Sada imam napismeno da sam obrazovan i pametan"!
Vrhunska budalaština. Pitam se samo hoće li biti novinara (nezavisnih), koji će napraviti reportažu o ovom smaranju.