Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo kao na traci ... pa ljudi ne brukajte nas vise
@saab2 Jesi cuo/la za Resavsku skolu prepisivanja?
masovna produkcija titula i zvanja, a da li je to odraz znanja? ...... nadam se.....
Ne spomenuše i 6 doktora veterinarskih nauka
zadnja slika klasični doktor nauka u bosni
idemo dalje dajemo viśe
Islamski nteološki fakultet je na univerzitetu Sarajevo ali nije uspio obrazovati ni jednog doktora teoloških nauka. :))
Pitanje koje me muči: Ko više "naštanca" doktora, Univerzitet ili cigo, u BiH.
Sarajevo=Travnik
Molim vas da ušutite malo sa tim komunjarskim frazama tipa "Nikad više diploma, a nikad manje znanja". Radi se o tome da raja danas školu shvata ozbiljnije i u njoj vidi jedini izlaz. UNSA je oduvijek isti, studenti su bolji, eto o čemu je riječ.
Mislim da u Bosni sad ima vise doktora nauka nego u citavoj bivsoj Yugi prije rata. To nam je donijelo vidljiv napredak u svim sferama drustva,napredak se vidi na svakom koraku :)
Eh sad odmah u otvaranje novih univeziteta, kao onaj u Kaknju. Al interesuje me koliko je među laureatima doktora teoloških nauka ????