Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mozda napokon skontaju nes pametno pa ovog SDA-ovskog fakera i nogiraju. Covjek koji je oprasio mozda i najvise studentica, pocevsi od svoje asistentice bivse sada profesorice sa istog faxa.
Ne želimo prof. dr. Muharema Avdispahića, želimo Đubravka Lovrenovića !!!!
E raja samo da vam javim postoji neka aistentica na matematici Almasa Odzak pa mi je nekako cudno sto ovdje Almasa brani Avdispahica. :D
Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !! Đubravko !!
Nije dovoljno što nas truju kroz privatni (hvala Bogu sve manje tiražni) politički bilten, treba još i da sjedu na čelo najozbiljnije naučne institucije u zemlji. Izet Rađo, koji je umjesto trenera maloljetne plivačice na olimpijadu poveo svoju kćerku ne zaslužuje da bude vozač na univerzitetu, a o rektoru da ne govorimo. Čovjek je kao predsjednik Olimpijskog komiteta pokazao kako se sramoti svoja zemlja (doduše, treba provjeriti da li je ovo njegova zemlja). Uglavnom - izbori su tu - glasajte za SBB, pa će fraza A-DA-NOOOO i zvanično uči u udžbenike bosanskog jezika. Ministar Lovrenović će se lično pobrinuti za to.
Sve ovo kuha onaj Izet Radjo lazov a pomaze mu SBB i njegov Talovic organizovana mafija na vidiku
@ANTISANDŽAK nemoj lupat gluposti. Čovjek je ispravan potpuno. S druge strane ako će nam Izet Rađo bit rektor onda je bolje da nemamo univerzitet.
@Almasa ili si g... ili ti noge smrde jedno je sigurno, o ovom je profesu rijec znaci nema zabune i sve se dobro zna sta se radi na pmfu bar znaju oni koji ga studiraju (normalno, ne preko stele). On moze of pfm-a napraviti harvard to ne mjenja cinjenicu sta je radio ili sta jos radi. Zavrsio sam tako da ne znam. Pozz, steta pa nece biti rektor :D:D:D:D:D
zato radzo nije kloc?????????? on je ajnstajn u odnosu na njegove kolege, \"genije\"!!!!!!!!!!!!
eto vam vaš sdp . Određuju i politiku univerziteta, što je u svakoj zemlji iskaca koja MORA biti nezavisna. Hajde jasno mi je za poltrone iz SBB-a to je puna stranka neukih ljudi, ali čudno mi je da nauku ne cijeni SDP sa predjednikom koji je cijenjen u svjetskim naučnim krugovima.
Sto ljudi - sto ćudi, sto žena - dvjesto sisa :D
filozof na čelu univerziteta je kao pjesnik na čelu specijalne jedinice može, teoretski, al u praksi bi svi izginuli
zaboli na ki.ta
Treba odvojiti Univerzitet od politike obavezno..(proglasiti neki oblik samouprave)... podrška prof. Avdispahiću...realno bolje da je rektor neko sa PMF-a, nego sa Filozofije...ili jos gore onaj DIFovac...
avdispahić je za ministra plagijatora dzeko
Ne pametuj, provjeri malo kako mu je kupljen stan prije 10 godina od fakultetekih para, zbog njega zaposlenici 7 godina nisu imali regres jer se isplacivao njegov kredit za stan, Ima i krivicna prijava protiv njega. LOPINA!!!
Na šta liči taj vaš fakultet? Taslača k\'o na Pravnom.