Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čestitke Njemačkoj na novoj, školovanoj (koliko toliko) radnoj snazi!
Sto ce njemackoj nasi pravnici? Hodze... sociolozi..politolozi..pravnici ...magistri suplje price
Pa cak i filozofi??? Njemacka je imala filozofa..sve su teme obradili.. njima treba neko za mjesalicom..
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sretan put braco. :)
čeka ih mjesto u Bingu, Konzumu, kladionicama, budući konobari...
A kome ih vise toliko srancate?...kome trebaju?...jedino sto im muzete skolarinu, podijelite te diplome i 90% zavrsi trajno na birou...pa nema nas k'o Kineza da nam treba toliko vosoko-obrazovnog kadra...silni fakulteti otvoreni po raznim pripizdinama i to pomodarstvo da svi studiraju je sunovrat, cista hiperprodukcija kadra...sa druge strane niko nece da bude keramicar, da radi na dizalici, da vozi viljuskar....ne postoji manja drzava sa vise fakulteta.
Diplomu pod ruku i pravac EU !!!
farma pilica
hiperprodukcija kadrova se nastavlja,samo stancaj!
na birou trljaju ruke
Ovaj spus, nekada sa Zahiragićem, sada sa Serdarevićem je jedina omladinska organizacija u BiH koja radi na izgradnji sistema i razvijanju patriotizma kod mladih. Omladino volite državu koju su vam roditelji krvlju platili!
Treba požurit u Njemačku ambasadu po vizu, u redstati dok nije kasno...
TEORIJA LEOPARDOVE KOŽE: Pitanje: Tko ima maksimalnu korist od igranja sa otrovima u međunarodnom krivičnom sudu ? Odgovor: Srbijanski intelektualci. Obrazloženje: Ovo bi po njihovim mračnim (kao i uvijek) planovima ponovo trebalo raspaliti neku novu nesreću potencijalno svjetskih razmijera.