Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dopremite je u poljine hills
Aktivirajte je u SDA stozeru
Svabina bomba traje 60+ godina... Sta ti je kvalitet:)
Mozda je saveznicka?
U mene dedo bio deminer, nije ga bilo strah. Danas mu je najveci strah kako ce prezivjet cijeli mjesec sa 300 i nesto markica penzije. Moze vam on to za cvaju deaktivirati upaljac bez obzira da li avio bomba ima jedan ili dva upaljaca.
Jel ko razmisljao da je probaju razmontirat u parlamentu?
Da ju je poslat za BL.
...oj hljebe dragi...izvjesna jelka je šefica "od para" i još "nešto" u civilnoj zaštiti...sreća pa ne gradimo nuklearku.
...i, btw, kaki je oto termin "istapanje"?
Molio bih da se ova bomba unisti u parlamentu sa sve govnima koja nas kolju iza vrata 20 i kusur godina!
Pošaljite baketa sa čekičem...
Haj s Bismillom
" iz Drugog svjetskog rata " Sjećam se kao da je to bilo jučer !?
Seru samo da pljackaju kuce..
Stare mi ko da je atomska ... a o ovoj nesreci u mackanje nikad nista nije bilo javljeno ...pa oni deaktiviraju svako malo neku americku bombus iz 2 svj.rata...i to bez problema.
Nista bolje nego donijeti bombu na press konferenciju... Sto je u predsjednistvo ne odnesete pa da bar neke koristi od nje imamo...
@ VPkomentator Na slici je pokazan primjerak ! Nadam se da si dobro procitao u samom uvodu teksta , tezinu i neke elementarne stvari :)))
Samo da se to završi bez ljudskih žrtava, jbga obnavljamo se od 1995, pa ako i bude materijalne štete, obnovit ćemo i to!
Nije mi jasno zašto uopšte u blizini naseljenog područja, pored toliko polja i prostranstva u državi.
Zato što su je i pronašli u naselju i ne smiju da je diraju.
Ona je bomba! (Edo Maajka)
Gledaj onog ćele crnokošuljaša i ono oko bombi nešto zna.