Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mandić je lešinar .
NIP-ovci ne znaju kud gone, podrzali 3 nacelnika i sad im ne valjaju, i ovima dati vlast smjesno.
Sadašnji načelnik općine Centar opstruira izgradnju jedinstvenog spomen obilježja civilnim žrtvama rata grada-Kantona Sarajevo,pa i zbog toga građani ne bi trebali ponovo glasati za njega.
Kaže jedne prilike, ne tako davno, uvaženi akademik Duraković u CD kod nenada: "Molit ćemo mi Boga da nam se vrati SDA" . (i ako baš i nije simpatizer te stranke, šta više). Voditelj se zamalo nije onesvjestio. Ljudi, akademik je akademik.
17-18 vijećnika potpiše tvoj opoziv, koji dolaze iz vise stranaka, ima i samostalnih. I onda krivicu svališ samo na Jasmina!
evo jaska ko sda kad dobija podršku veterana nakvih
Što jes jes jedan od najlošijih načelnika u historiji grada je Mandić kao i Tanović ali od njega nisu ništa bolji ni ovi što hoće da ga smijene
Ovaj čovjek je zaboravio na svoje prijatelje koji su mu bili oslonac i podrška kada je bio “niko”. Neke od njih poznajem i svjedok sam njihovog truda da mu pronađu posao kada ga nije imao prije političke karijere, da bi im navedeni potpuno okrenuo leđa kada se dočepao pozicije. Toliko o njegovom karakteru i kvaliteti ličnosti. Čovjek je personefikacija narodne “daj čovjeku vlast pa ćeš vidjeti kakav je”.