Susret Alkalaj - Davutoglu
0
Unaprijediti ekonomsku saradnju BiH i Turske
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A jeste ovom Alkalaju kasika u med upala.....za tehnickog mandata obisao cijeli svijet na racun poreskih obveznika, a da nista, apsolutno nista, za ovu zemlju nije uradio. Kazu, majko, rodi me sretna, pa me i u hajfiš posudu ubaci!
Provjeri malo svoj genetski cod ! Turci su 500 godina drzali vase zene pod sobom...))))
Treba takodje unaprediti razmenu studenata...da turci dolaze ovde i he.ba.vaju mlade muslimanke i prave im decu. Da nasavite tamo gde ste stali pre 100 godina. Da stvorite novu rasu polu azijata polu evropljana. Ajmo turci navalite, mlate jos netaknute muslimanke cekaju vas rasirenih nogu...ups htedoh reci rasirenih ruku.
Turci 100 miliona, Evropa 500 miliona. Turska raste za 1 milion godišnje, Evropa pada za 1 milion godišnje. Plaho. Uskoro će inicijativa za pridruživanje Otomanskoj zajednici.
Daj Boze da smo kao Turska!
šta će razmjeniti dvi ekonomski najsiromašnije zemlje. mogu jedino glabat penis jedan drugom.
doci ce do razmjene supljih prica. hahaha... ko ce ga kome valjuknuti. hahaha... neznas koji su vrijedniji narodi.... kahvicu i rahat lokum i teferici do zore.
Ne znam od koga kupis te bajke o Turskom politickom i ekonomskom usponu. Ako neka zemlja ima visok ekonomski rast, to ne znaci da se i standard stanovnistvu podize, vec da se sav profit u ruke nekolicine slijeva. To ti je slucaj sa Turskom. Ekonomski uspon za nekolicinu njih. Vjerovatno zbog tako zestokog ekonomskog uspona se Turci lome da imigriraju iz zemlje i to na Zapad. Politicki, raste populizam i jaca islamizam. Mozda je to tebi politicki uspon.
U svakom slucaju ! Nama je bolje da se drzimo , nama bratske Turske , nego zapada jer je momentalno Turska najnaprednija kako ekonomski tako i politicki. Dosao je momenat kada bi i EU rado Tursku u svoju uniju ali mislim da Turska nije vise zagrijana za to.
Svaka cast Sven...!!! Samo naprijed...!!! Dusmani puknite, a svima kojima smeta Sven za to sto je Jevrej, mogu mu cuclati njegovu obreaznu kitu...!!!
ti ne znas bil piskio il kakio izgleda kad ti odgovara, onda se pozivas na grupnu odgovornost, a kad ti ne odgovara - onda se pozivas na individualizam i ljudske slobode
Turski raskinuli saradnju sa čiffutima i sad im valja opet sa ovim čiffutom Alkalajem kuburit..kako bi svijet bio bolje mjesto za život bez čiffuta....
malo je tesko unaprijediti ekonomsku suradnju izmedju dvije zemlje, kad jedna od te dvije zemlje nema ekonomije
kurko buraz, srbi su nam doveli kineze, ovi hoce kurde da nam uvale...kaka crna ekonomska saradnja, mrš!
dobar je Ahmet!