Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ljudi,ja sam kriv.Kop,ti si bolesnik,umobolnik,idi pa se liječi,brate Srbine Islamske vjere.Svi ste vi Srbi.
bolje poginuti i umrijeti nego dozvoliti srbinu da te sere cijeli zivot.
sigurno je vise potroseno na sudjenja, one babuskere sto se setaju po evropi, na propagandu, lobiranja, razne odi mi dodji mi gluposti bolesnih umova koji su na vlasti a jos vode rat svim sredstvima, dozvoljenim i nedozvoljenim, kulturnim i nekulturnim, primitivnim i sofisticiranim, nego na zdravstvo, skolstvo, fabrike, privatizaciju, energiju, socijalu i tome slicno.
svakako da se u BiH vise brine za mrtve nego za zive, recimo da ih je vise umrlo od gladi i bijede u zadnje dvije decenije nego sto je poginulo u ratu. al na njih niko ne obraca paznju.
Brate ne treba njima bolja budunost znas onu \"O BOLJOJ BUDUCNOSTI PRICAJU ONI KOJIMA JE DANAS IDEALNO\" oni su milijarde pokrali od naroda, sve rasprodali, imaju vile, apartmane, firme po inostranstvu, uzivaju i dobro im je. Njima treba ovakvo stanje i za njega se bore zato su i narpavili tu novi TV1, sa ciljem da zatupljuje i onako tup narod i da skrece paznju sa kljucnih pitanja. U medjuvremenu dok se narod bude zanimo snimcima oni ce napraviti hidrocetrale, unistiti rijeke, prodat Telecom, itd itd ..
tipicno kvarno, a kako bi drukcije ista i postigli pod milim bogom? a zna se da su se sve po vrticima ukopavali i po skolama i bolnicama...ama pa znamo svi...
@pastasuta sto smo navalili po Vedranima, i u Širokom i u Sarajevu!
Takvi ko ti balavci ce im sigurno naplatiti. Dobar si potencijal za borackih protesta ispred Vlade za minimum prava ili za Alijinog trga u Medjugorju da molis da te neki hrvat unajmi da mu ispraznjujes septicke. Pa kad normalan covjek vidi kako su se ovi SDA i ZaBiH zahvalili brocima prije bi se okacio nego bio njihov borac.
kad je mogao one regrute, i svoje muslimane medju njima...a sto ne bi onda iskamcio nato bombe...ko vas ne zna...
@SENTINEL da si kao ja bio dole, umjesto gore na brdu znao bi da je tvoja VRS pucala i na grupe i na pojedince civile! Jedino ako ovo u mojoj nozi nisu geleri možeš me u suprotno ubjediti!
@rizi Neznam sta da kazem. Mogu samo reci ko god da je nek mu je na dusu. A sto se tice izbora i ko ce pobijediti. Dok god se plasiraju ovakve teme koje ozivljavaju proslost i tenzije, mi cemo se mrziti na ustrb bolje buducnosti. Ja bih volio postavit pitanje ovom autoru texta i toj \"novoj\" tv, sta doprinosi ovaj text. Boljoj buducnosti ili jos vecoj mrznji???
KOD NAS KAZU UZVRTIO SE KO MUVA OKO GOVNETA ZZZZZZZUJIIII NESTO VAM NE IDE PO PLANU A JE´LI TAKO ISLAMSKI TERORISTI
Srbi platicete bre za sve vase zlocine , platicete platicete , samo vi s_e_r_i_t_e
@Realan Srbi su jedini narod na svijetu, koji istini ne smioju pogledati u oci, lazu ljude oko sebe, vjeruju u svoju laz. I da cijela planeta vidi da oni lazu, kao sto u biti jeste...Oni ce reci nije tako, zasto? Jer su proklet narod... I sta sa tim ??? Moze im se i kraj price a i njihov problem, za to su i nagradjeni od Alije i Harisa kada su im legalizovali u Daytonu RS i kada su podjelili zemlju po njihovoj zelji. I sta sad ??? Sta mozes, oces provesti i narednih 20 godina razmisljajuci o to tome sta bi bilo kad bi bilo ???
Karađić:A dali bismo mi mogli suspendirati komandira.Mladić: Ma nema razloga jer bi onda mi priznali da smo to uradili.