Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čekaj malo, ja da uđem u BiH bez dokumenta i da me granična policija nađe ograničit će mi pravo kretanja bez obzira na državljanstvo, a ovi dođu odakle god, pobjegli iz zatvora, sjekli glave po pustinjama i tko zna šta i tko zna tko i treba da se slobodno kreću? Neka ih povedu kući pa neka im se po ženama kreću kad su tako pametni.
Efekti onemogućavanja kretanja i držanja migranata i azilanata u zatvorenom prostoru...uključuju akutni stres, anksioznost, strah i povećanje tenzija koje mogu eskalirati u nasilno ponašanje, poručeno je iz UN-a. A to sto Biscani vec citavu godinu porucuju UN-u o sigurnosti sebe i svoje imovine, to da ignorisemo?????????????? Licemjerno od strane UN-a, licemjerno kao Prijedor, Zepa, Srebrenica...
Zanimljivo ! Pa ako UN veli da migranti imaju punu slobodu kretanja i da uzivaju u tome, neka onda slobodno uzivajuci prdju granicu HR i krenu dalje SLOBODNO ! U cemu je problwm onda. UN samo to treba reci Hrvatskoj i eto ga. Al malo morgen
U avone i autobuse i na zapad
Licemjerno od Eu,kao i uvjek
BRISELDJIJE; DODJITE, NAFATAJTE I VODITE IH TAMO U VSU EU, JER ONI TAMO ZELE ISTO KAO STO VI NE ZELITE JUGO ISTOCNU EVROPU U EU. VI STE LICEMJERI, SRAM VAS BILO.
Neka ih UN odvede u Evropu i zaposli pa nece biti ograniceni...
Ok onda, posaljite avione i pakujte ih svojim kucama najbolje?