Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zao mi je sto se ova govna nazivaju bosancima ili bosnjacima jebem ja vama svu familiju jer mi je to najlakse
Big, reko sam ti vec jednom: ne seri!
ma to su ovi poarapljeni Srbi sto su prebjegli preko Drine nama u Bosnu da nam sole pamet, primili islam pa sad fol Bosnjaci, a ne znaju da smo mi germani sto su primili islam :~~~~~
Dje vam je kultura i moral!? Covjek mrtav a vi samo psujete... Je li vam, to sva nauka i obrazovanje. Jos anonimno, a kada bi se morali potpisati svi bi utekli u misije rupe. Tipicno! SRAMITE SE i ZACRVENITE ako ikako mozete to... i imajte makar malo obraza i zivotu! A mislim i da bi web master morao malo pirpaziti sta mu anonimci pisu
ljudi ovo je bio jako veliki chovjek. Dijelio je razumjevanje za tragediju u Bosni i ono kroz shto su proshli Boshnjaci. Neka mu je slava i hvala.
Neka počiva u miru! Mislim da bi se u svijetu trebala stvoriti malo drugačija slika oko biranja predsjednika jedne države. Mislim da bi trebalo više kandidovati mlade i sposobne ljude, a ne ljude čiji je radni vijek odavno prošao, bez obzira što su još sposobni!
ej "haj mars u " glup si ko kita kad ispuse.
Austrija- - sam pojam , pri spomenu ove predivne zemlje , mi Bosanci treba dase suosjecamo i djelimo zalost sa familijom od gospodina THOMASA i sa svim Austrijancima da podjelimo zalost. Nekavamje rahmet dusa .
NEKA MU JE RAHMET DUSI!! ZA "HAJ MARS U": KRETENU JEDAN!!
evo i ja ovom gore sto bi klisa jebem mater glupu jer je to najlakse
najlakse je na sve,jebati mater.jebat ovo jebat ono."zasto neko kogane znas sme da bude dobar"zasto neko ko je dobar sme da bude dobar"(voodoo popoeye).obrisi sline i igraj klisa.
a jeboooteeeee cuj ovog o velikom covjeku. jel se skolujes u austriji? de nam objasni kakav bi i koloko je dugacak bio
a jeboooteeeee cuj ovog o velikom covjeku. jel ti mamu jebo il se skolujes u austriji
Ja nisam pojma imao kako se zove i kako izgleda... Mora da je do mene Moguce da je dobar bio
nemas pojma kakav je to veliki covjek bio i nemoj se provaljivati i pljuvati po jednoj velikoj licnosti !!!