Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dragi dajidza nek di Allah dragi podari lijepi Dzenet. We will miss you.. Puno si valjao mnogom svjetu.. Nek im je sramota kad nesto drugacije o tebi napisu.. RIP Dajidza...
RIP Jedan od boljih profesora :(
Shvatam da je doslo do zackoljica sa Trivunom, ali mislim da je stvarno bezobrazno od EFSA da ne objave ovu vijest na svojoj stranici. Nek im je na sramotu.
pocivaj u miru dragi profesore
neka mu je rahmet dusi, MEHO legendo nikada te necom zaboravit - DANAS JE VELIKI DAN ZA NEPOSTENE A TUZAN ZA POSTENE
bio je jako dobar i pošten čovjek, a i profesor. Jedini koji nije varao i trpio varalice na fakultetu. RIP:( zauvijek će mi ostati u dobrom sjećanju
Ona banda ekonomskog fakulteta ga je ubila!!! Ruku na srce pozivio bi jos koju godinu da nije bilo rakije ljute al et... Neka ti sad dusa bude na miru, daleko od azre, marketing gurua, i polupismenih predavaca na EFSA.
Neka mu Allah da lijepi dzennet, zasluzio je, uvijek je bio na strani studenata, i sigurno ce ostati jedan od najomiljenijih profesora medju studentima. Profesore hvala Vam na svemu
neka mu Allah podari ljepi dzennet.... Hvala ti profesore na svemu... Zaista si bio i ostao uzor svakom postenom covjeku. Borio se protiv kriminalaca na EFSA a dekan VELJKO TRIVUN ga je izbacio sa fakulteta radi toga... Sud je naredio da se profesor mora vratiti na FAX... i sada evo... mozda je tako i bolje... sto daje o KRIMINALACA!!!
el fatiha!
Najbolji Profesor na EFSA, uvijek na strani studenata... Da mu dragi Allah podari Džennet!
Najbolji profesor, a povrh svega dobar covjek.....molim da Allah podari rahmet njegovoj dusi a porodici i svima koji su ga voljeli sabur
Meho nije bio posten covjek. Ko ga zna, jasno mu je o cemu pricam. I imao je puno oraha u dzepu. Ali svakako, rahmet mu dusi.
RIP legendo
Neka mu dragi Allah podari lijep Dzenet. Bio je najbolji profesor na nasem fakultetu.. Jedan od rijetkih koji je dolazio na sva nasa predavanja, i podrzaovao studente. Uvijek cete biti u nasem sjecanju. Niko Vas nije mogao zamjeniti kad se otisli, a i nece sigurno.