Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dino Mustafić je koštao ovu jadnu zemlju više od Nedžada Brankovića. Njegov prijatelj Enjo je tu negdje. Pjer Žalica je odmah nakon njega. Je li nam to budućnost Pedja i Muhamede?
Umjetnici koji su sve osim umjetnika pricaju evo godinama istu pricu kako se bore za ljudska prava,demokratiju i kako ih toboze niko nece ushutiti a da pritom sve ove godine niti jednom nisu otisli na Pale ili Focu pa cak ni u BL da tamo pricaju istu pricu.Zaista odvratno i jadno. Dosta je vishe ne vladinih organizacija i ubleha koje nikoga ne predstavljaju a non-stop se slikaju i vrte po medijima. Popustite malo VI \"napredni\" i \"pametni\" dojadili ste i bogu i narodu.
Cijeli svijet ustao, protesti na sve strane zbog ekonomskih mjera, a vidi ovih naših smiješnih uhljeba...
vi ste seljo jedan, srbijanci i nemate nista sa nama u BiH!!!! Vi ste nama inostranstvo, pricate drugi jezik, imate drugacije drustveno uredjenje i nemate nikakvu veze sa bosancima i hercegovcima.
Takve kao ti,komunalci bi trebali lopatom ubaciti u kontenjer i pravas smetljište,iako je mraz,SMRDIŠ!
Jadni smo mi,sa ovakvim \"UMJETNICIMA\"!
Bitno je biti TORNJAK!!!
Umjetnici su malo zbunjeni.Moraju se na sesiji intelektualaca dogovorit jesu li dezorijentisani ili dezorijentirani.
Umjetnici pred OHR nek traze selameta.
Očito, da je u šeheru ostalo puno krmaka!
Bitno je da vlada antiiranska propaganda, da se pustio film koji ko zna jel uopste umjetnicki. Koliko ja kontam sta je umjetnost, ona kao treba da oplemeni dusu, al kad vidim sta se danas sve podrazumjeva i govori da je umjetnost pozelim da nemam dusu jer ce mi je moderna umjetnost samom djavlu dati...
Nije tačno, završen je projekat \"1001 dž a m i j a u Sarajevu\", a za projekat \"T e h e r a n je za nas mala maca\" nedostaje još projektna dokumentacija, neke džidže-midže, al\' ide to ... k\'o mlijeko.
Ok, i ne zelimo vas usutkati. Samo zelimo da placate prostore koje koristite kao sto ih placaju i apoteke, ljekarske ordinacije, sve privatne skole itd. Hocu i ja 300 kvadrata u skenderiji dzaba. Nije ih stid da nesto pricaju.
cuj umjetnici u sarajvu????zar ima i umjetnika???ja mislio sve neki novokomponovani dosljaci,ko zna okle,a palamude,a nas iz svrakinog ni na mapi,eto kulturisite se vi umjetnici,mi se moramo po nizzi i canu ko pacenici,napijat!!!
malo
U Sarajevu je u periodu izmedju 1996-2012. godine izgradjeno izmedju 12 i 15 hiljada dzamija