Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stikeri su najveća glupost ikada... I rezervne sijalice za novija auta... I sajla iako je zabranjeno "tegljenje"...
Nisam znao za tu zabranu šlepanja, mislim da je na autoputu takva regulativa,a ne ostalim putevima mislim da je šlepanje dozvoljeno.
U pravu si, isto je i sa sigurnosnim pojasom za punoljetne ( obaveza za djecu je razumljiva), znaci tjera te covjek da se zastitis, jos da pocnu pisati kazne ako nisi dobro pokrio krsta, da se ne nahladis..
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Dvije nalijepnice na tablice, jedna za tehnički pregled druga koja pokazuje koliko je vozilo registrovano tj. do kojeg datuma i ćao drugovi. Mislim, nije švaba džaba izmislio, a mi izmišljamo toplu vodu, da pored saobracajne, vlasničkog lista, vozačke mi još treba ta potvrda u mogućnosti na običnom papiru i A4 formati pa ako se izguzva da platim kaznu.. Treba mi cijela kancelarija prije dok upalim auto i krenem se vozati.. Naša posla..
ja drzaveeee.... Aljo sto nestisnu zube i krenu na Banja Luku... Rahmet ti dusi.
I sta cu sa potvrdom? Zalijepit je na staklo? Koja glupost. Pa vec je sama saobracajna dozvola potvrda o registraciji.
Ma hebla ih naljepnica,sva mi je sajba od naljepnica.
Ja je nikada nisam ni zalijepio. Bilo je prica da mi mogu kaznu napisati radi toga, ali nisam se obazirao na to. Imam advokata u porodici i malo sam popricao o ovome onako bezveze. I na kraju se nadoslo da se u ovom slucaju radi o mojoj privatnoj imovini i o naljepnici koja lijepljenjem nanosi stetu mojoj privatnoj imovini i u takvom slucaju nisam duzan da je zalijepim ako mi ne zele da obestete nastalu stetu. Znam da je steta bas bez veze, ali to je moje auto i moja sajba i ne zelim da imam nikakve fleke na njoj nastale od ljepljenja naljepnica. Ako mi oni skinu naljepnicu i ociste staklo, onda nije problem.
I... šta ćemo sada u vezi sa potvrdama?! - Okačiti ih mačku o rep ili.. WTF?!
Besposlen pop i kobile krsti.
Kada dobijete stiker da ga zalijepite, na drugom dijelu koji bacate ostane barkod. Užas i ako bi policija željela provjeriti da li je stiker original ili ne ,onako izbušen ,nema šanse jer barkod nije na stikeru na staklu već u smeću. Već naviknuti pokušaji kopiranja nekoga a sve sa ciljem uzeti na brzinu a šta će biti sutra briga me !!!!!!!!!!!!!
Pored toga treba ostaviti pola sata vremena da se skine stari stiker, danas se vrijeme placa, ako su policajci, ministri tj. oni koji to odredjuju i provode besposleni mi nismo, vise volim iskoristiti pola sata u neke druge svrhe nego kupovati aceton, rukavice i guliti ziletom po sajbi.
Gluposti da se lijepe stikeri na staklo i tako umanjuju vidljivost za nas vozace, a daje u financijsku korist pojedincima. Nikada nisam zalijepio stiker na staklo iz tog razloga. To je nesto sto je sasvim nepotrebno. Postoji prometna i ostale dozvole, a ne da drotovi gledaju po sajbama stikere i do kad je vozilo registirano, koja glupost i pokazuje nesposobnost i neobrazovanost onih koji donose odluke.
Izvini ali mnooogo glup komentar.
Izmisljaju toplu vodu aznamo da je ista vec davno sama potekla. Dovoljno fda odu malo preko granice u Svedsku Norvesku i da nauce kako se registruje jedno motorno vozilo. Problem je jedan veliki sto tamo vladaju ali i sprovovode se zakoni.
meni ovo tukne na jedan vid legalizovanja muljaza,ali ipak je ovo bosna. tako da ebo lud zbunjenog,pa sad gledajtda te ne zbuni ko.
Nisam ih vala nikad lijepio a nije mi nikad ni kazna izdata zbog toga
Hahahahahha like