Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U stvari imamo mi PREDSJEDNIKA BiH, a to je MILORAD DODIK, jer sve odluke donosi on, što on dozvoli da prođe to i prođe, što ono ne dozvoli nema šanse da prođe, Milorad je jači i od INZKA i od PREDSJEDNIŠTVA i od OHR-a, Ma MILORAD je ovdje BOG i Batina
NEĆE MOĆI GOSP. INCKO. Ne da Milorad, au ovoj državi radi se samo što Mile dozvoli, a ne ti.
KADA?????????????? zNAMO MI SVI DA TREBA AL\' NIKAKO DA SE TO DESI HAJD\' KAD SMO TO VEC SKONTALI DA NAM TREBA JEDAN PREDSJEDIK GOSPODO EVROPSKA URADITE NESTO NORMALNO
Doista da se dodo kandidira dobio bi izbore...
@ i tebi, daj malo to obrazlozi.Sta to dodje to RS?Koliko mi je poznato nasa zemlja je Bosna i Hercegovina,nas bosanaca i hercegovaca. Ljetos mi bivsi jaran otisao u Crnu Goru na odmor i zali mi se da ga svi tamo zovu :bosanac.Ha,ha to bas zbunjuje.
Neka mi srpski, bosnjacki i hrvatski predsjenici pu se kur ac , onako u rotacije. Hocu predsjednika a ne klero-nacionalistu.
Ovo je prelijevanje iz supljeg u prazno, bash ce biti velika razlika u odnosu na trenutno stanje, ali tako i treba kad nam stranci moraju pamet soliti, jer se sami nista dogovoriti ne mozemo
Interesantno al da napomenem da USTAV Bosne i Hercegovine postoji vec od 1992-e godine dovoljno bi bilo da se ON napokon sprovede u realnosti! BiH4EVER!
Ako si rođen u R Srpskoj onda si Srbin, Srpkinja.
jednostavno ko pasulj ako si rodjen u bosni onda si bosanac/bosanka ako nisi rodjen u bosni onda bosanac/bosanka nisi
ne znam je li on stvarno glup ili se samo pravi glup. Prakticno nije moguce i poceti normalan razgovor sa dodikom o normalnim reformama. A o zavrsetku razgovora? Pa to je san. Prvo RS da propadne , zatim da Srbija prestane davati instrukcije, zatim da SNSD banda dodje pred lice pravde. zatim da se osude na dugogodisnje zatvorske kazne. zatim da evropska unija shvati da treba predati Bosnu amerikancima zatim da se pociste kriminalne politicke skupine u federaciji zatim da se dovedu mladji skolovani ljudi sa zapada da vode tu zemlju zatim da se zabrani svako monoetnicko udruzivanje u politicke svrhe zatim da se definira sta je to sto BIH stanovnicima treba i tek tada se moze otvoriti sesija razgovora stvarno mi nije jasno gdje nadju ovakve likove da budu visoki predstavnici u BIH? usput to sto predlaze taj lik postoji i sada samo sa drugim nazivima.
Dobra ideja i za prvog treba postaviti Z.Komsica i to na najmanje 4-ro godisnji mandat.
DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE PREPORODIO BI BOSNU, BILI BISMO JACI I OD HRVATSKE I SRBIJE MALO COEK SEBI UZME ZA DOBAR ZIVOT, AL NI NARODE NE BI BILO LOSE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE DODIKA ZA PREDSJEDNIKA DRZAVE
KOMSIĆA za PRDSJEDINIKA!!!!
sto se nas tice, j..e nam se jesu li tri ili jedan predsjednik. Mi imamo svog predsjednika i premijera, a predsjednistvo nametnute nam PiH nas interesuje kao lanjski snijeg. Zbog loseg ekonomskog stanja u Federaciji predlazem da za predsjednika izaberete onog seoskog \'odzu Cerica tako da jedna osoba vam bude i svjetski i vjerski poglavar, da ustedite na administraciji.