Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvo uhapsiti one sto su ga pustili, pa onda njega...
Poserem se na vrhovni sud!
dzaba i pare, i trgovina uticajem i mito i korupcija, sve je to privremeno i za sve ces to kerime odgovarati nie to jedini sud, ima onaj glavni
to mu ga dođe kao nagrada za pocinjeno nedjelo, neko je izgubio zivot NJEGOVOM KRIVICOM, i najmanje sta moze je da ostane u pritvoru dok mu presuda ne bude pravosnazna nego pozurio u međuvremenu da malo proseta, da se mozda jos malo napije, da se potrcka i potačka, da ne daj Boze jos koga zgazi.
Stici ce ga bozija kazna Bit ce kaznjen i on i sudija i na ovom i na onom svijetu
Kao i uvijek nase bajno Tuzilastvo i sud leglo kriminala i korupcije . Letve u ruke i da rusimo sistem ovaj nakardni , sirotinjo Budi se !!!
sve mi krivi sto ne protestujemo.Korumpiran sud, korumpirana vlada, korumpirana komplet drzava.Mene bi bilo stid biti glavni sudac i pustiti ga.Sabura porodici ja da sam na njihovom mjestu prvo demolirati kafanu od starog mu , mudzeleta vezati za drvo i javno pustiti kako se vuce autom sa lancima.Pa metak u celo.
Treba zatvoriti i onog sto ga je pustio.Kerim ne treba izaci iz zatvora vise nikada.Uzeti neciji zivot i za to biti nagradjen ma to ima samo kod nas.
sibirski zatvori su jedina mjesta koja se mogu nazvat zatvorom. ovo sve godišnji odmor. odeš malo radiš, što reko onaj iz Zenice nabildaš se od "svojih para", kradeš bogu dane, eto i oženiš se bilesi u zatvoru...ma parazit pravi. a u sred Sibira kad te bace na hladnoću da boraviš u kokošinjcu 2x2 e onda ti je tek jasno kakvo si s*anje uradio.... Europski zakoni su zaista smeće nad smećem.
Je@o te sud. Vrhovni ne Vrhovni, ubicu pustiti na slobodu....
Pa čujte, ne? Dominantne osobe imaju pravo vježbati silu nad inferiornim. To je ljudska priroda, ne? Homo hominis lupus I nijedna vjera nije uspjela korigovati ovu latinsku izreku. Ljudska povijest i naša sama egzistencija se vrti oko natjecanja ko će biti jači, pametniji, bogatiji, moćniji. To je u ljudskom DNK.
Isto tako ce pustiti i Sanjina za godinu, dvije maksimalno!
Ako je pameti dobiti ce za taj bezobrazluk da izade ranije jos dodatno 10godina
Zgaziti djecu vrhovnih sudija !!!