Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velike kazne za ove debile sto nisu išli u samoizolaciju, i sto su potplacivali da ne idu u samoizolaciju.
A fotoreporter klixa fino prosetao po cijelom gradu :P
@KostiSvetogVasilija Pa ti covjece ne znas procitati komentar sa razumjevanjem. :)
Moras ici na posao u kupovinu i prosetati isto nije problem. Problem je ako se druzis sa drugima.
Ovo lici na potpuno normalan dan u BL
Otkud ti znas da li sam ja vidio BL, i sta ti dodje Dzemila? 😕😆
Bio danas dva sata u BL, nigdje nikog, samo cujes vristanja, pa rafal od kalasnjikova, pa pucnjevi iz pistolja, pa vristanja, pa neka detonacija, pa vristanja... Horror
Sarajevo jos uvijek uspjesno odolijeva virusu. A sad ozbiljno, nevjerovatno da drzava ne moze uraditi vise testiranja dnevno nego sto to radi sad. Smanjite plate barem za 5% onim 900 i 160 ministara parlamentaraca sto imamo u drzavi pa kupite opremu da se ne mora slati svi uzorci u BL i SA.
Prosao danas Banja Lukom, jeze te ulovi kad cujes ta vristanja, a nigdje nikog, horror