Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Malo šefove slobodno na teren da pomognu kolegama neće se niko ljutiti. U RS-u starešine regulišu saobraćaj kad je potrebno jer primaju fine plate.
sprovest samo aneks svi na svoje i mirna Bosna
Voze ljudi 120-130 km/h na ovoj petlji. Vidio sam bar 5-6 udesa tu. Jedan radar bi riješio problem...
Kad ce policija poceti kaznjavati ove papke koji ne prave koridor za vozila hitnih sluzbi!? To se nabije nasred ceste i hitna se provlaci po pola sata do mjesta udesa.
ne brze od zivota 🏊‍♂️
https://youtu.be/29HBomcPJ84?t=26
U sve se mi razumijemo, sve mi znamo, ali ne znamo kod ovakvih situacija da se treba stati krajnje lijevo i krajnje desno da se ostavi put za hitne sluzbe kroz sredinu, sto je na zapadu automatska reakcija svakog vozaca kad vidi kolonu... A hocemo autoputeve ko na zapadu, losi nam putevi, pljujemo drzavu...
hajde sta seres, sklone se svi kad treba...vise idiota sam vidjeo po tvom zapadu nego ovdje....
na ovom autoputu svakako redovno nekakvi radovi, svako malo moras 60 na sat i u pomocnu traku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Šta fali malo čekati.. Kod nas se nema strpljenja..