Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tragom ovih presuda traziti konacno ukidanje genocidnog entiteta.
Alija potpisao. Mi moramo životi sa tim.
Julijan , tebi je sve nelogično ustvari logično, tako to funkcionira kod id.io.ta!😎
krvoloci genocidni...
Mashala
Osuđeno, pa šta. Opet će srbi da kažu pa to su naši heroji, a svijet nas mrzi pa nas osuđuje po političkim sudovima. Toliko su oni kao bitni i veliki da se svijet bavi njihovim osporavanjem. Sve dok se nacionalno ne opamete, biće zajedno sa svim ovim osuđenim smećem genocidan narod, dakle genocidaši
Po kojoj logici su srbi očekivali oslobađanje?!?!? Čovjek na TV poziva na ubistva granatiranje, osvetu nad Turcima, a još komanduje vojskom koja izvršava njegove ciljeve. Nebitno kako to zvali genocid, zločin, il nešto treće vi morate srbi se pomiriti sa time da ste uradili nešto (ne svi ne kolektiv) što je za normalnog čovjeka sramota i treba da osudite to a ne da branite i pravite heroja.
A ima ih jos
Malo brate, malo. Toliko pobijenih, silovanih, raseljenih i zatvaranih samo zato sto neko je lud. Malo je to.
SAMO? SRAMOTNO! GENOCIDNI NAROD, GENOCIDNA DRZAVA, A SEDAM NA DOZIVOTNOJ! BEOGRAD JE POTPUNO IGNORISAN, A TAMO JE VRH ZLOCINASTVA I GENOCIDA!
MLADIC, KARADZIC, DODIK ITD ... SVE SU TO PIJUNI BEOGRADSKI I KVISLINZI VLASTITIH ZEMALJA .... ONI SU IZVRSIOCI GENOCIDA I GENOCIDNOSTI, NAJOBICNIJI RAZBOJNICI ... MEDJUTIM VRH ZLOCINASTVA, VRH GENOCIDNOSTI, TO SE NALAZI U BEOGRADU!
Premalo, trebalo ih je biti bar 2 miliona.
Nazalost, samo 7....
Malo.
Premalo.
imate li obraza srbi i stida imalo...ma jok oni i dalje smiju podrzavat ratne zlocince a mi jos malo necemo smjeti reci da su nas ubijali...da se nebi neki srbin naljutio..
Đikani na aparatima čitav svijet ih osudio hahah
STO SE TICE SANKCIJA SAD, SANKCIJE DA SE ODMAH USMJERE NA CLANOVE TIZILASTVA BIH KOJI BLOKIRAJU REFORME I CLANOVE VSTV-a KOJI BE SMIJENJUJU BLOKATORE NEGO SE PRAVE BLESAVI!
GLAVNI RAZLOG STO JE BOSNA DANAS U SRANJU JE NERAD I IGNORANCIJA TUZILASTVA BIH! GORDANA TADIC TREBA BITI SANKCIONISANA, UHAPSENA I OSUDJENA. A ONDA I TA CJELOKUPNA PIRAMIDA KORUPCIJE!
GENOCID PO OBIMU NE MOZE BITI ORGANIZOVAN I SPROVODEN SA SEDMORICOM! OSIM TOGA SRBI I SRBIJA SU I ZVANICNO GENOCIDNI! SRAMOTNO! PRAVDA NIJE ZADOVOLJENA.
Ukupno sedam Srba u Hagu je osuđeno na doživotnu robiju? SAMO? SRAMOTNO! GENOCIDNI NAROD, GENOCIDNA DRZAVA, A SEDAM NA DOZIVOTNOJ! BROGRAD JE POTPUNO IGNORISAN, A TAMO JE VRH ZLOCINASTVA I GENOCIDA!