Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ukrajinci iz Banja Luke kaoni Prnjavora i okolice, su 90-tih itekako okrvarili ruke sudjelujući s četnicima u zlodjelima protib Hrvata i Muslimana. Sad se prave ludi. Eto im srbi i rusi !
Auuu ukrajinci u ruskoj koloniji???Mada Putin ih je odjebo i prizna Kosovo sto znaci Jos malo i opet ndh
Na pogrešnom mjestu tražiš.
ko normalan može živjeti u tom crnom vilajetu te nesreće ..... nikom ne bih poželio
Glasajte za Ramiza Salkica koji kao podpredsjednik genocidke nejma autoriteta da naredi jednom portiru da otkljuca salu.
Ovaj Zoran je Zidov a ne Ukrajinac..
@drinsky1 meha ovo je ndhejovec😂😂😂odreko vas se Putin za Krim,nahebali ste.dolazi nedehZija😂😂😂
@drinsky1 nema tog ovde...pao dogovor hamera i rusa.ebiga nisu vas nikad voljeli rusi jer ste sluzili hosmanlije.pokusali vas dat bugaarima Al vas Tito spasio.i sad Kaze daj organizujte neki radni a ostatak traktorsku olimpijadu.ko ne stigne a vi ga u radni....ebiga,pali...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo nam jos ukrainci fale!