Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Navodno je do sada Biden poslao Ukrajini vojnu pomoc od 17 milijardi dolara,. Osim toga, svaki dan im salje informacije sa satelita o kretanju ruske vojske, dok bosnjacima USA sve do septembra 1995 god. nije dala ni jedan dolar na ime vojnu pomoci. Poslali su pomoc od 50 miliona dolara, od cega su nasi vjerni susjedi jamili najmanje pola, jer je pomoc dosla preko luke u Rijeci.
Tako i treba udri samo.
Ruski vojnici isti kao beskucnici sa oruzjem .A i oni bi se bolje borili!
koji moras biti pacenik da ljudima napadnes zemlju oduzmes njihovu ter i posle kazes smatracemo napad na Rusiju ako pokusaju vratiti svoju zemlju pa naravno da znaju napao mi ja i moskvu da sam predsjednik jbt sta si to ti jbo ti sebe
Izgleda da će morati promjeniti plan, sada govore da Krim može pasti čak i do Nove Godine. Slava Ukrajini!
Kaze ako upotrijebe nuklearno oruzje unistise sebe, nece, to su manje nuklearke, djeluju na manjem podrucju i vrlo ucinkovite, a zapad bi isto ko i sada, uveo neke sankcije i tako.
Krenula Ukraina kao Bosanska 505ta.