Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Davor Dragicevic je dobrovoljac republike srpske koji je pucao po ovom Sarajevu i to je otvoreno i javno rekao, i sad ja treba da zalim nesto sto se njemu desava? hahahahahahhaha vidis kako se sve vrati junace!
U strahu su goleme oči! Zar ne Lukač?
U krmetnjaku nista novo. Ko kaze da je terorizam samo kad eksplodira bomba. Terorizam u krmatnjaku je svakodnevan.
rade svojima isto kao kad su genocid cinili! sramota!
Efikasna policija cetniteta!
Generalno, srca od kamena ili nekog slicnog materijala remete urbanisticku sliku i opasni su za djecu, jer mogu da se spotaknu.
Uklanjaju tragove zločina "svog djeteta" , šta očekivati za druge ? Krmetnjak
BiH jedina drzava gdje se ignorise misljenje strucnjaka. Ako patolog koji se skoluje i radi profesionalno u praksi kaze da nema tragova nasilne smrti, to je za mene zakon i nema sta.
@moja_tetka Da smo mi normalna drzava pa da nemamo patologe, policajce, novinare, doktore itd itd koji se ne mogu tako lahko potplatiti i ja bih rekao da je za mene to zakon i nema šta.
@moja_tetka pa jeste li vi vidjeli slike tijela??? Ne treba mi nikakav stručnjak da vidim da ono nije prirodna smrt. Gje će ti duša ccc,
Ovaj dio BiH što prije treba dovesti u red.