Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
EU zastitnici... nama je bolje bilo kad nas niko nije branio... bolje smo se sa agresorima nosili kad smo goloruki bili!
Anti Dayton pokret? To vam je Ustav ljudi dragi, bez njega nema ni drzave
Nije tacno ukine se Daytonski sporazum automatski se vraca na snagu demkratska drzava gdje se vecin pita kao u Srbij ili Hrvatskoj . Zamisli u Srbij imaju Hrvati i Bošnjaci svog presjednika ili u Hrvatskoj , nikad nebi dozvolili jer to nije demokrataki
Seljaci 😂
Hitler i Karadzic ista nesorta, otpad ljudskog roda
Pa jesu braca po ideologiji to je nesporna cinjenica. To sto Jevrejska zajednica ne dozvoljava spominjanje Hitlera ne mjenja istinu.
Šta očekivati od holandske policije?