Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Napravili gresku, uklonili, idemo dalje. Grozan potez, jos gore sto su se vadili, ali reagovalo se brzo i greska je ispravljena. Nije smak svijeta.
joj koje jeftino uvlačenje u pakaš...kao eto trojka je pa je ok, tramvaj kasni pola godine i to ok, jedan novi trolejbus a 30 nema i to ok... opravdanja za opravdanjima
10 clanaka za led ekran, 2 clanka za tuziteljicu sa americke crne liste koju sda i dalje drzi. Pametnom dosta.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Koto je vlasnik panoaa?IME I PREZIME
vlasnik je...narod znooo....
Magoda kenen smece sdp-a
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Baš ste mu lijepo mjesto našli
A zasto jednostavno ne kazete nparavi nam ovdje ovaj trotoar uredi sa klupom cvijecem, postavi manji display i svi sretni.
Neki dan vidim kombi kroz grad, na njemu ogromaaaan print Benjamine Karic. Mislite ds je to platila iz svog dzepa? Mala je namazana :D
Lupate botovi sto kazu ko Maxim po diviziji. Neko je saznao da Magoda ima veze s Led panoima i reklamiranjem i odmah kriv on i trojka na vlasti. Blatite covjeka bezze a nije ni toliko lud da sebi to dozvoli sad.Sto li se ne buniste 30 gd. za sva zla sto su nas zadesila od bivse vlasti kad ste tako revnosni i agilni. Cista suplja.. a da je propust, jeste... medjutim odma sredjeno/popravljeno!
Ova uprava grada ne zna ko pije ko placa
Ova gramzivost lokalnih vlasti koja je od grada napravila ruglo načičkano panoima i displejima mora prestati. Više nije u pitanju samo estetika, nego su ove reklame postale problem za neormalno kretanje gradom, pogotovo ljudima sa poteškoćama.
Kenan Magoda, talovi iz vremena ZOI pa zamalo ne puce koalicija sa NiP-om radi stimanja benetona haverima... sada evo opet sdp radi jednog lopova hoda po tankoj zici. Bitno je da je rolex na ruci a bez grama mozga.
Šta je sa istraživačkim novinarima, zna li se ko stoji iza te firme de se malo zadajte ps "SDP" kadar
Pa vi glasajte za trojku, da nisu izbori nilad ga ne bi sklonili. Izdajnici Bosnjackog naroda.
Zar to nemože više po gradu sarajvu radit i gradit ko šta hoće od pokradenih para?
do kad ce ostati ovi drveni poklopci tu? vjerovatno narednih par godina, ili dok ih neko ne ukrade i onda ostati jos vece ruglo..
Objavite dokument gdje se vidi lokacija gdje je led ekran odobren kao i dimenzije, da se vidi ko treba biti kažnjen zbog "propusta".
Sta je idući projekat gradske uprave na čelu sa shizofrenim osmijehom? Krst na Trebeviću?
Vratiće ga ionako
Wow proradilo gradjansko društvo, znači izgubiće SDA, nevjerovatno.