Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
prema gore navedenoj prognozi se onda u hercegovini ocekuje lijep suncan dan sa temperaturama do 28 stepeni. steta sto nije za vikend pa da covjek skokne i do mora kad im je vec tako blizu.
Opet neki alarm
u MO je daaaavno zivjela jedna ljepotica, zvali je Greta (po G. Garbo) i kad su seljaci, primitivci masovno poceli naseljavati MO, ona je govorila - e, da hoce puknuti brana... (pa da se podave, aludirajuci na to kako niko od njih nije znao da pliva...) u ovom vaktu ni dobra poplava ne bi saprala svo djubre... i opet bi nekako nadrljali oni najmanje krivi, a najgori bi i tu profitirali.
pa iskljucite ga i nikom nista
Hercegovci, čuvajte se!
Hercegovino, Hercegovino naša, Dok je Nevesinja, ne boj se Ustaša Nevesinjska puška, po treći put puca, Jer Ustaša opet hoće na prag srpski da zakuca Hercegovino, Hercegovino draga, Dok je Nevesinja, ne boj se Paraga
O ne, opet neka podjela...
...tajfun "lijanović"?