Komentari (131)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kasno, ja se vise navik'o zaspem u 9.
Nasa omladina se takmici ko ce vise nargila i cigara ispusit te vise piva popit, dok se omladina na zapadu takmici ko ce vise fakulteta zavrsit, poslova naci i stvari naucit. Sad ce besposlicari na svirke i derneke svu noc, a ujutro kad ustanu mamurni kukat i plakat kako su za njihov neuspjesan zivot i besparicu krivi Bakir, Dodik, Covic, SDA, HDZ, SNSD, Sebija, Asim itd.
Pametan covjek nema sta da trazi poslije 9 napolju. Svirkasi, nehljebari i prosjecni krezavi Bosanci se dive popustanju mjera jer ce moci raditi ono za sta su genetski predodredjeni - besposlicarenje.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Treba se usrat sad od alkohola
Sad ce besposlicari na svirke i derneke svu noc, a ujutro kad ustanu mamurni kukat i plakat kako su za njihov neuspjesan zivot i besparicu krivi Bakir, Dodik, Covic, SDA, HDZ, SNSD, Sebija, Asim itd.
Krezavom Bosnji samo da je kafe i dudlanja nargila, besposlicarenja i zadimljenih kafancurija. Vise se slavi popustanje mjero nego plasman na svjetsko prvenstvo. Pa se onda sto smo nepismeni, siromasni i nerazvijeni. Kakva banana od drzave.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
nemoj da bi neko mobitel zaboravio ponijeti u kafanu - ne valja se naglo uzivo upustati u razgovor
JAAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO IMA SAD DA SE U KAFANI RAZNESEM BUDALA
KOO OPICENA BUDALA
Mlado meso u Bosni
Ide spavanje za šankom, ali bukvalno.
Na otvorenom 70 ljudi, 2 metra razmaka, 150 metara udaljenost između prve i zadnje osobe. Jel ja sad treba metar da nosim i mjerim gdje se ko nalazi? A u zatvorenom 30 ljudi, znači sjedneš u kafić površine 50m2 i 30 ljudi sjedi, gustoća 400x veća nego na otvorenom. Idiotizam level 100
bravo retardi jedni glupi.. al hajd :) kad vas doceka psihicka invalida od bolesti korone koju dobijete dok budete pijuckali, samo bi vam htio reci u zdravlje :D
Gledam naredbu i nigdje ne piše za ukidanje policijskog sata a Avaz i klix kažu da je ukinut?
Sad ide navala kompleksaša i maloljetnih alkoholičara kojim ovo predatavlja jedini izvor zabave
Živili
more ovde stat ios kommia aideee
Hajmo realno, rijetki i hodaju iza 23h al glup je osjecaj da ako vec hoces kao nesmijes !!!!
ia 1. hodam i pliackam cakiom
Ovo vam vijest a ni rijeci o ljudima koji strajkuju gladju. Fuj kakvo ste vi smece od portala. Ljude hitnom odvoze jednog po jednog vas nigdje. Cijenio sam vas a sad mi se gadite. Smecari...
Onaj ministar Vranić priča kao 'Džuro' iz nadrealista.
Jasajte do sept.ili oktobra, i onda opet Lockdown, zakljucavanje, policijski sat do maja ili juna naredne 2022 godin, i opet tako do 2023 To je puno lakse nego se vakcinisati se i zivjeti dalje bez zakljucavanja.
Vise niko ne zeli ukidanje, obiko se narod