Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je to poseban pasos ili putovnica?
jaka zemlja svaka cast za diplomatiju vrhunac ce bit kad sjeverna koreja sto je san svakog stanovnika BIH bez obzira na relegiju ili nacionalnu opredjeljenost cak se i usatse i cetnici slazu po tom pitanju
E jada jadnog kod nas. Nece da ukinu vize Saudijcima i ostalim drzavama iz kojih imamo povecano interesovanje turista. Ljudi masovno odustaju da dodju kad saznaju da im treba viza.
Na jednog bogatog saudijca ide 10.000 fukara.
@Movie Fukare nemaju hljeba da kupe, a ne avionske karte i smjestaj da placaju.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
eto, sad mozete na more
Drzava za rodjaka
Mene baš zanima kada će ove lopine na vlasti srediti bezvizni režim za sve gradjane ove napaćene zemlje, a ne samo za svoje uhljebljene i usafunjale guzice.
Odabrana stoka iz jedne stale moze uci u prijateljsku stalu i obrnuto. Ne sva stoka, nego ona jednakija od ostale. Neki dan ponovo citao zivotinjsku farmu da ucvrstim iman.
Ee bravo majstore, ti si strucnjak u domenu svoje oblasti, prvo nam sredjujes odnose sa Kubom a sad sa Marokom a te dvije drzave su od vitalnog znacaja za BiH i njene gradjane...koja je sljedeca drzava, Zimbabve mozda ??
od vitalnog interesa jašta radi, pa Maroko je jedan od naj većih izvoznika hašiša ;)
Specijalna linija za Ploce? Tj. Kardeljevo. Preko Maroka. https://www.youtube.com/watch?v=cNlex28eB4s
Nista za obicne gradjane. Pih. Bas sam konto sad ce Marokanke vamo, al sipak.