Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Muđeahedini iz Bih srusili blizance u njujorku
pa kad mile i snsd do sada nisi optuzeni za terorizam, secesiju, izazivanje nacion., i vjerake mrznje i netrpeljiv. kao i njihovi trabanti, zasto bi taj lik zbog sprdnje bio osudjen i ko u BIH moze nabaviti c4, americki proizvod, cista budalastina ..
Povjesti slavnoj Srbi  bjehu kmeti Serijske ubice su ponos im i dika Ne postoji nigdje na ovoj planeti Narod sa više umnih bolesnika                                                                 
Nerdin Ibric je PENICILIN za vlaske teroriste!
Vlâhoeliminator
Kako nije a uklonio vlâhe iz Sarajeva to ni Caco nije mogao uraditi za 4 godine eliminisanja
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vlasko-firaunska posla,kad nemaju gdje da hapaju i genocidaju onda se sami izmedju sebe rokaju
Cudno da nisu do sad javili kako je zapravo Milan musliman, eto ko culo se negdje kako izgovara tekbir i kako dolazi iz politickog Sarajeva. Cudno, kako nismo dobili do sad takvu informaciju. Od njih je sve moguce ocekivat.
Milan,da je Hasan bio bi terorista...