Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ako su krivi onda treba ih na vijesala,ako nisu onda nista,
Bolesnici, kako se ne stave u tu poziciju da imaju kćerku i da im je neko siluje, najstrozije osuditi ako su to i ucinili..
fuj komentara ,bolesnih gadova i svakakve jalaše,pi..vam materina bolesna
Zasto nikada nisu procesuirani silovatelji maloljetne Milice?Mislim da se tako djevojcica zvala.Imala je 12 godina.Silovana je pred mamom i bratom.U okolini Semizovca se to dogodilo.To je sramota za nasu drzavu i sudstvo.Svi zlocinci moraju biti kaznjeni odakle god da dolaze.
Želite li pronaći ženu za jednu noć? Dobrodošli na ==> www.XXDate.club
Svak treba odgovarat za svoja nedjela ali hajde da se prvo vidi da li je to tacno ili izmisljeno
Kako ovako nase ove divljake imenom i prezimneom za jedno silovanje a za masovna silovanja jedva 3 imena njigovih divljaka ?! Ovo je uzana tema i nikad i nikome se ne ponovilo.
Ako je silovao treba dokazati i osuditi