Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Devetogodisnke skolovanje pod hitno ukinuti !
@sonny_black13 mi na faxu i sada uvode Bolonju i tu rektor , pitamo ga mi sta je to Bolonja?...kaze djeco to vam je ko onaj vic kada je pop lijecio pilice, pa razdvoj ga na muske i zenske, pa daj im vodu ovako , daj im hranu pomjesano pa poslije odvojeno .....sve dok jedan dan nisu pilici pomrli....i dolati seljak popu kaze nema vise pilice...kaze pop steta kakvih sam jos ideja imao ....e to su ove fiks ideje
ali s tom godinom duze vlasti zaradjuju na prodajama knjiga skolskog pribora eskurzijama...a i sve sto roditelji kupe djeci te godine od uzina do garderobe vlasima i njihovim uhljebima se daje porez...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka je... To je najveca glupost...
@klix.ba i jos plave mantilcice uvesti, da su svi jednaki a ne da bogata djeca sikaniruju sirotu preko odjece, jer djeca su ne zlonamjerna ali jako prirodno okrutna, za ometace signala da ne govorim , to zakonm regulisati nema mobitela ni nastavnicima ni djeci
@klix.ba imas li djecu u skoli?
U Njemackoj raspust svaka 2 mjeseca, a u svemu su uspjesni tako da prica o kontinuitetu pada u vodu. Sve se nesto novo uvodi i isto tako izvodi bez ikakvog ozbiljnog istrazivanja u saradnji uglavnom s USA i uz njihove donacije za razne projekte. Bolje da se ugledaju na njemacki sistem npr gdje je osnovna skola u trajanju od 4 godine i dalje ide usmjereno obrazovanje ili na bilo koju skandinavsku zemlju.
Da je to kontinuirano ucenje bar dobro, nego sta ucimo djecu? Ucimo da budu podobni i nesposobni. Djeca se u skoli ne uce da razmisljaju na svoj nacin i svojom glavom, vec da budu sluge sistema. Iz istog razloga skolski sistem treba promjeniti i privatizovati skole da iste budu privatne!!!
Obrazovanje je nula dole. Znam toliko osoba, koje su preko ulizivanja zavrsili srednju sa 5te u svakom predmetu. A kad ih pitas o materiji iz Srednje, nemaju pojma. Treba da se ugledamo na skandinavske zemlje i Svicarsku.
Sad će komentari tipa: ova najbolja vlada u historiji je uradila više nego SDA za 25 godina :)
Pa i treba ukinuti! Bosanska djeca su slabi na PISA-studiji a pravimo se pametno dok djeca iz Azije, Norveske, Svedske, Svicarske i Njemacke kupe prva mjesta u studiji dok Bosnje zele samo na faks i kasnije ce gerijatske guzice cistiti sa faksom politologije i ostalim sranjima.
Kako su bezobrazni to je Uskrsnji raspust.Tako je kad u vladi pazi bez sda nema hrvata ni srba a kunu se na popis iz 91.Tako su zakazivali sjednice drugi dan Bozica.
@Tehnicar Kakv uskršnji raspust, ove godine fulio uskrs za 10 dana
ooj pa nece bit raspusta, sta cu sad?
Pod hitno da ministrica dodje u bilo koju osnovnu školu 2. septembra (ako budu u vlasti do tada) i neka ponese vagu da izvaga djecije torbe.To sto tovare jadno djeci je neljudski i nehumano. Pola djece ima krivu kicmu od tezine koju nose.
Ukida se zato što se taj raspust događa u vrijeme uskršnjih blagdana. Međutim kad za par godina Bajram i Uskrs budu u isto vrijeme u aprilu onda će se ovaj raspust opet uvesti. A kad za 10-tak godina Bajram dođe u vrijeme Božića onda će zimski raspust početi u decembru a ne u januaru. Živjelo lažno građanstvo
We don't need no education We don't need no thought control No dark sarcasm in the classroom Teachers leave them kids alone Hey, teachers, leave them kids alone All in all it's just another brick in the wall All in all you're just another brick in the wall......
Čuj proljetni raspust?? Otkad to postoji??
Da sam sultan izdao bih naredbu da se svi prosvjetni radnici u Bosni i Hercegovini podave. To je najveći skup nesposobnjakovića i isfrustriranih idiota na kugli zemaljskoj. Ljudi sa bolesnim nerazumijevanjem za djecu i mlade se njima bave, i liječe svoje frustracije tako što glume policajce i sudije dječijim nestašlucima, a diplome kupili. Malo ih roditelji jebavaju koliko bi trebali.
Iako nemam para na bacanje, moje dijete ide u privatnu školu samo zato da ga ne bi ovi nepismeni žohari šikanirali i prisiljavali na njihove fix-ideje. Idemo na odmore kad nam je ćeif a tako isto i na sve drugo. I u državnim školama dijete ima zakonsko pravo odsustvoati 15% nastave ali ne može jer ga ludi učitelji pritišću zadaćama i slično. Ne zna se ko je tu luđi, ovi roditelji koji su za to ili umobolni nastavnici koji su tu i došli samo da prosipaju nepostojeću pamet.
Dje su nama bili ovi raspusti svako godisnje doba ccc
Jedino sto je onaj manijak dobro uradio je bio proljetni raspust i ova to ukida.