Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najdivnije osoblje stvarno, od srca sve preporuke. Svaku akciju odem i preporučim prijateljima. Uistinu svi doktori na čelu sa doktoricom Hanom rade krajnje profesionalno. Skinuo sam jedan madež i vodim brigu o nekoliko malih. Čak se nekada dobiju gratis kreme za sunčanje od sponzora. Svaka čast doktorice Hana sto ovo organizujete. Kožne bolesti znaju biti mnogo podmukle i opasne. Čak bi dere poručio da se na dane Euromelanome u svakom centralnom domu zdravlja u Sarajevskim opštinama vrše pregledi. Svaka čast još jednom.
@Dragon.Of.Gacko Čak bi da preporučim *** (greska)
moja preporuka ko god ima malo veci ben,mladez neka ga skine
@MoonlightSonata jer moze da te nema za godinu eto sto ili ako mijenja boje
@MoonlightSonata drago mi je
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Gospodine vasa koza je zdrava. Pa dobro doktorice zasto mi onda pisete tolike recepte? Pa kupite ove kreme kod mog supruga u apoteci da ne krene po zlu. Znao sam da se iza onog besplatno krije neka kerefeka.
Neka hvala Još da mi nešto nađu pa da se nasikiram
bolje da ti odma nadju nego da odes na nebo iznenada :D
Joj kako mlate narod.
Melanom je jedan od najagresivnijih zlocudnih tumora, smrtnost je u toku 1 godine bez mogucnosti lijecenja pa ti vidi
@klix.fb nisam znala to.........