Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
UKC Gradina upropasten je prije svega nemarnim odnosom ljekara koji su Gradinu pretvorili u cekaonicu za privatne ordinacije. Na odjeljenju Nuklearne medicine na nalaz krvnihmarkera ceka se 15-20 dana, ali u privatnoj ordinaciji nekadasnje nacelnice odjeljenja Amre Cickusic nalaz dobijete za sat vremena, koja uzorke uzete u privatnoj ordinaciji opet donosi na UKC da o troski drzave uradi nalaze. I to znaju svi, od pacijenata do doktora ali niko nista me rjesava.
strasno😡
Cim ustanem otvorim klix odma nakav naslov da ti pokvari dan i zivot zgadi..jesmo mi fuj drzava da je to cudo jedno..nikaki ljudi
Zašto li sam otišao?
15 godina radim na Ukc Tuzla,nikad gore nije bilo.Osnovnih sredstava nemamo,ves masine ne rade 2 godine vec,prljave uniforme od krvi i gnoja nosimo kuci i peremo. Prekvalifikovanog osoblja nikad vise nije primljeno, naravno na neodredjeno.Dobro se zna ko je vladao unazad par godina al niko nece odgovarati naravno, svjesno se sve urusava.
Izgleda da je nekom u političkom vrhu cilj da totalno uništi UKC. Na kraju ce UKC postati Dom zdravlja
40 miliona duga za tri godine, bravo, zatvor za direktora momentalno, bez sudjenja...
Tako bi bio KCUS da nije Sebija došla i napravila bolne rezove nažalost otpustila i stručnjake ali uvela red. Neko moze biti stručnjak, a da je egoista i narcisoidan i koristi sistem u svoju korist KCUS je nažalost bio pun.
DIREKTOR UKC NAJGORI DO SAD. MEĐED SAMO JOS NIJE U PREDSJEDNISTVO SJEO, NEMA FUNKCIJE NA KOJOJ NIJE BIO ZADNJIH 5 GODINA. A SADA JE I KANDIDAT ZA DRZAVNI PARLAMENT
U odnosu na UKC Tuzla, zena koja je fakat odbojna i ne mogu da smislim to prezime, KCUS je dovela u red. KCUS nema duga a doktori ne bi imali nesto vece plate ni u zapadnoj Evropi. Uporedite plate doktora u Tuzli i u Sarajevu.
Pa mora grcati u dugovima kada su primili stotine osoba t.j. stranačkih uhljeba, bez potrebe., kupujući tako naklonost biračkog tijela.
Najkorumpiraniji UKC U BIH
Za stanje u Tuzlanskoj bolnici i zdravstvenom susstavu TK su krivi hrvati
Nisu. Hvata nema u Tuzli i u BIH, osim sporadično. Ima onih koji su Hrvati u pokušaju, onih koji su postali Hrvati putovnicom i krunicom, ali ni oni nisu krivi za ovo stanje. Kriv je sistem. Slabo trolaš, katolibančiću.
KLIX Moze jedan clanak o protoku (broju) pacijenata na svih UKCima u BiH. Hvala.
I kaze, ko ima dobru platu, sto bi napustao drzavu? Ima ovdje sve sto mu treba. Ima, al u k***u
Eto prilike građanima Federacije da 2.oktobra daju povjerenje stručnim osobama poput profesorice Izetbegović koja je u proteklom periodu od posrnulog KCUS napravila najbolju zdravstvenu ustanovu u regionu .Na čelu zdravstvenih ustanova treba imenovati dobre menadžere poput profesorice Izetbegović.Zatekla veliki dug koji je napravio SDP, kao sad u Tuzli, krenula u obnovu i sad imate veliki gigant od KCUS
Ovo su PDA i SDP udruzeno sj..ali! Poznati pp trosenju i dernecima!
Sebija kraljica!! KCUS je bio u istom stanju prije njenog dolaska! Zena sve poslozila i jos plate podigla!!