Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Srbijanska vlada je jos u proljece 1941 sa radoscu i ponosom javila fasistickoj Njemackoj i Hitleru da je rijesila jevrejsko pitanje.Srbija je bila prva drzava na Balkanu,koja je izvrsila genocid na Jevrejima.
\"Ukazano na brojne propuste u pripremi Konferencije\" Jel\' ovo vrijedno naslova stvarno? Ovo je jedino sto je receno tokom citave konferencije? Pa dajte ba ljudi, moze li vama valjati ista u zivotu!
Hare is the king. !!!! oleee
a propusti u organizaciji?! svasta nesto napisase a o propustima ni rijeci... :)
vlasiii jel cujete sta vam pijani rade porucuje
E nemogu da ne napisem 2,3 krkanske za krkane ko` sto si ti @zajbant. Od kakve si ti sorte i od kakvog SUKALJA (usmrdjeli vlaski penis) izdjeljan to samo zna Corkan ona budala iz Andricevog djela \"Na Drini cuprija\"Pa bolan smrdezu imal` vecih gurbeta od vas vlasadije? Prosetaj malo genocidnom vlaskom zemljom i vidjeces crnih gurbeta(vlaska ciganska plemena) od Sremske mitrovice,Sabca,Loznice,Nisa,Beograda itd,itd sve do nezavisnog Kosova. Ispitaj vlasko malo vise svoje korijene i saznaces bolnu istinu zbog koje mozda i potegnes kuburu na svoju cuparu sto ti je ostavio djed ; NJegovo visocanstvo Sulejman velicanstveni.
wof, wof WHO LET THE DOGS OUT ?
@commi to ti ovdje dezurni \"nakyraac sjedach\"? pakshu, ako nemas pametnijeg posla idi sprrchi sebi mater. ucinit ces uslugu i sebi i njoj a bogami i meni :-))))
Kako je grda majko moja. Kako ovoj daju da izlazi iz zoo kaveza bez brnjice? Ako mi djete vidi njenu sliku neće smjeti zaspati cjelu noć.
A koji su to brojni propusti u organizovanju konferencije? Ja procitah samo jedan: \"Govoreći o sutrašnjoj konferenciji, Radmanović je izrazio zadovoljstvo što se ona održava u Sarajevu ali da nema velikih očekivanja, tim prije što Predsjedništvo, kao najviši organ za vođenje i kreiranje vanjske politike nije konsultovano, a čak ni pozvano da uzme učešća u radu konferencije.Takav pristup EU i međunarodne zajednice je kontraproduktivan i doprinosi dubljim podjelama.\" Gdje je jos?
@ t, potpuno se slazem. Nama i sandzaklijama je lakse jer su Srbiji vec ukinute vize.
@t(upavka) pa naravno da zbog vas guurbeta svi ispastamo. niko vas ne mrzi, vi ste vise za zaljenje. meni licno ste vi smijesan narod i za mene ste odlican izvor razbibrige i sprdachine. :-)
eu-a ce opet pokazati svoju mrznju i rasizam prema bosnjacima muslimanima? jer da nisu bosnjaci muslimani vec bi odavno bosni i hercegovini bile ukinute vize....
žnaru vopra