Komentari (150)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvatski fašizam ne umire, bolestan je to gen.
@SrbskyDrinsky šta tebe boli ku.ac gdje će. Mrš na traktor i krompir vadi
Ma eto ih za bihac
Ovo država? Ovo je KU... od države! Čuj policija kantona sačekala autobuse, Izetbegović i Crnadak ne znaju da je delegacija BiH bila na otvorenju američke ambasade... Ovdje izgleda radi ko šta hoće!
Pripremio sam kukuruz kokičar, malo putera i pripremam se da napravim kokice i uživam čitajući kako će i dolazećih 50-60 hiljada izbjeglica - brače smjestiti u RS, po ingerenciji i nalogu gospodina Ujića.
Smjestiti u zetru da bude kvorum
Pošaljite ih nazad u Srbiju
Nekome treba definitivno jebat majku, i smijeniti govna koja sve koče
UDOMITE LJUDE NA BJELASNICU ..... Ono gore svakako ni za hurac nije ....... ....!
uglavnom. ahahahah
Provocira vas saka jada, eto sta je...
Treći svjetski rat je DEPOPULACIJA (smanjenje sadašnjeg broja stanovnika na zemlji zbog resursa-energija, voda, hrana...) več je u toku dugo vremena i svim sredstvima vidljivim i skrivenim. A kojim redom će to da ide i završi i ko je to pokrenuo i kada još se ne zna. Jer treba broj stanovnika na planeti da se svede na davno poznatu "ZLATNU MILIJARDU". E ko su ti u toj "Zlatnoj milijardi" znat će samo oni koji opstanu.
Policija RS-a doprati migrante do Darive i isporuči ih Kantonu Sarajevo!!! Odnosno, da se ne lažemo, isporuči ih Bošnjacima. Tobisto će uraditi i hrvatska strana. Počinje se ostvarivati ono što je prof. Kovačević ne davno rekao na TV1. Da li je ovo početak stvaranja europske Gaze? U isto vrijeme, na forumu o Izraelu i Palestincima, pojedini balavi Bošnjaci suze rone nad palestinskom sudbinom ne kontajući da im se u avliji sprema isto.
pa nista.. u toj varijanti napravis branu na Darivi i vozdra?!
@SrbskyDrinsky pa kolko ces to put napisat hahah
A zašto ih nevrate u Sarajevo?
DOPUNI gorivo i vozi pravo preko granice u Hrvatsku..
Ogromna razlika između hrvata i ostalih naroda sa ovim lijenim migrantima što odmah nakon dolaska u Švabiji traže posao, stan, ako je potrebno stanuju u dvadeset kvadrata... Ne trebaju dzabanu kao ovi... Ali kao što rekoh prve probleme sa njima će imati bh muslimani... Wilkomen
Mekticu, posalji SIPA-u, uhapsi ministra MUP-a HNK, komesara policije i komandira specijalne policije a istovremeno sprovedi izbjeglice na planiranu destinaciju.
@SrbskyDrinsky , Ko kaze da smetaju? U Sarajevu nema adekvatnog prihvatnog centra. Najblizi je Salakovac trenutno.
Uh jesi "zestok"! Mars gubo!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Je li istina da se sprema masa iz Konjica da rastjera HNŽ policiju na Ivanu ?
Ovo moze samo u BiH, da nizerangirani gazi naredbe sefa, a da se pri tome ni ne zna ko je taj nizerangirani a sef - nemocan :D :D Mati mila, gdje mi zivimo i ko nas sev "predvodi" :D Komedija...